2777
2789
عنوان

گوشی a73

855 بازدید | 20 پست

میخام بخرم بین a54و a73 موندم

A73 میشه مثلن توش بازی کرد؟ شارژ شدن و آنتن دهی و کیفیت تاچ گوشیش چطوره؟

کند کار نمیکنه؟ 

یزره از این گوشی بگين  برام♥️

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه  فقط صفحش بزرگتره ۶.۷اینچه  من چون بزرگ دوست دارم ،۷۳برام تو اولویت‌ ولی الان a ...

اخه ۵۴ جای هنذفری نداره ولی خب با ایرماد حله

نمیشه توش بازی کرد اما من نهایتا یه بازی جورچین بریزم توش 

دو سیمکارته ام نیس اگ رم بندازی توش 

داغ میکنه موندم چی بگیرم

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

منم کار کردم پولشو جم کردم وگرنه چن ساله میخام گوشی خوب بگیرم هی رف بالا حالا شما اطلاعاتی دارین؟

آ۷۳ بخر عالیه

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

من مامانم خریده خیلی گوشیه خوبیه مثلا واسه گیم و فیلم دیدن مخصوصا دوربینش فوق العادس🥲

اما در غیر اینصورت بنظر من فرقی با ۵۳ نداره گوشی منم a32 هست زیاد تفاوتی با گوشی مامانم نمیبینم به جز موارد بالا 

من مامانم خریده خیلی گوشیه خوبیه مثلا واسه گیم و فیلم دیدن مخصوصا دوربینش فوق العادس🥲 اما در غیر ا ...

منو مد نظرم ۵۴ بود ولی میگن داغ میکنه و توش نمیشه بازی کرد 

اما ۵۴ خیلی خوشگله

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

میشه یزره توضیح بدی و قیاس کنی از چه نظر خوبه با ۵۴؟

من شوهرم آ۵۴ داشت بخدا ۲روزه فروختش ن دوربینشو پسند بود ن کاراییش ولی آ۷۳ خیلی بهتره اس۲۱ اف ای هم خوبه

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat