2777
2789
عنوان

شوهر سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون زمان نمی فروختن یکی می آورد بقیه هم تفننی استفاده میکردن بساط  فسق وفجور🤣📿📿

😁😁و اینکه هم اتاقیم ماشین پراید هم داشت اخر هفته ها شمال و با سرپرست اوکی بودت

شما سیگار میکشی؟

نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میگن همه چیز از سیگار شروع میشه ولی خیلیا هم تا آخر عمر همون سیگار و قلیون گاهی میکشن

اگه همین محدود باش میترسونمش ک الان پیمانی هسی بخای رسمی بشی بعد ۵سال باید آزمایش بدی مواظب باشی 

😂😂😂والا خیلی هم سوغاتی جمع میکرد 

من دوران ارشد شیرازبودم

مسوول خوابگاه تو بلندگو اعلام میکرد

دوست پسراتون تا توی کوچه خوابگاه نیارید همسایه ها میرن شکایت می کنند 

جالبه راهکار میداد میگفت ببرید یه دو کوچه بالاترهم بن بست هم همسایه دید نداره

خدابیامرز اهل دل بود مسوول😂

اسی تو هم گیر نده به همسرت پنهانکاری بهش یاد نده 

مرد بزرگه بچه نیست تعلیمش بدی

خودش باید تصمیم بگیره 

و گرنه بی فایده س 

تو هم مگه مادرش هستی 

نهایت برید مشاوره ای چیزی 

اما ترک سیگار  ان جی  او داره

من دوران ارشد شیرازبودم مسوول خوابگاه تو بلندگو اعلام میکرد دوست پسراتون تا توی کوچه خوابگاه نیاری ...

😂😂😂👍🏻چه باحال 

من با دوست پسرم ک الان شوهرمه چن تا نامه اخطار گرفتم 😂یادمه یه بار برام خوراکی اورده بود شب بود بهم زنگ زد سرپرست منم بدوبدو با تاپ شلوار سرلخت یهو سرم داد زد کجا میری بااین وضع 😂چادرشو بهم داد

😂😂😂👍🏻چه باحال  من با دوست پسرم ک الان شوهرمه چن تا نامه اخطار گرفتم 😂یادمه یه بار برام خ ...

عخی🤣🤣والا این مسوول باید طلا گرفت خونه بخت هم فرستادتون😂

من خداروشکر اونزمان مثبت خوابگاه بودم 

حالا دلیلش چی بود 

چون دوست پسرم یعنی شوهر فعلیم 

شهر دیگه بود

ومسوول هیچوقت اخطاربهم نداد وبرای همین اصلا دوست نداشت از اون خوابگاه برم😂😂روزی که بهش گفتم میرم گوله گوله اشک ریخت گفت تو مثبت این خوابگاهی حیف بری🤣🚬