2777
2789
عنوان

شوهر سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 100 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا قبلا زیاد باهاش حرف زدم‌ ولی آخرش کار خودشو میکنه  منم ولش کردم  فقط تو خونه و ماشی ...

من ازهمین میترسم ک بگم مث قبل تو دوران دوستی مون جلو من تو ماشین بکشه از بعد عقد یه بار هم نشده جلو من بکشه

منم زیاد دیدم حتی تو خابگاه مون مشروب میاوردن

اره مشروب که همیشه بوده وهست من ۲۴سال پیش دبیرستانی بودم والا یکی از همکلاسی هامون آورد

دوراندانشجویی و خوابگاه هم سیگار ومشروب بود و می آوردن

والا سر در نمیارم. فقط بهش گفتم کاری نکن که از عمرت کم بشه. هم نصیحته هم دوست داشتن😁

دمت گرم👍🏻حداقل بهش گفتی من ازینکه فهمیدم نمیتونم بگم خوب یا بد بشه میترسم

خب عزیزم بکشه، مواد که نیست ،سیگاره، اگه بقیه ی ویژگیاش خوبه سخت نگیر، اگه بخوای چرتکه بندازیم که نمیشه، الان همسر منم سیگار میکشه ،خب منم خرج لیزرو لوازم آرایشو ناخن و مژه و هزار تا خرج دیگه دارم که همسرم نداره

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

شوهر من گاهی اوقات میکشه من خیلییی ناراحت میشدم

یکساله اینکارو میکنه

تا اینکه مشهد بودیم جلوی پاساژ الماس شرق یه خانومه بشدت باحجاب باشوهرش نشسته بود شوهره آبمیوه می‌خورد زنه یه سیگار بزرگ داشت می‌کشید کلی دود میداد بیرون. 🤣

دیگه از اونجا گیر ندادم زیاد

اره مشروب که همیشه بوده وهست من ۲۴سال پیش دبیرستانی بودم والا یکی از همکلاسی هامون آورد دوراندانشجو ...

و تو خابگاه میفروختن هم اتاقی های من حتی قلیون مشروب اخر هفته هم دیسکو که من اتاقم و عوض کردم خ

و تو خابگاه میفروختن هم اتاقی های من حتی قلیون مشروب اخر هفته هم دیسکو که من اتاقم و عوض کردم خ

نه اون زمان نمی فروختن

یکی می آورد بقیه هم تفننی استفاده میکردن

بساط  فسق وفجور🤣📿📿