2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان.....

208 بازدید | 13 پست

ماه اینده مرخصی زایمانم تموم میشه جای من این مدت یکی از دوستاشون رو اوردن حقوق ماه اخر که اونجا کار میکردم هم هنوز, ندادن

به نظرتون باید برم قبلش درخواست برگشت به کار بدم و با مدیر صحبت کنم یا خودم ماه اینده برم سرکار ببینم چی میگن؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
اگر جای خصوصی هستن بله قبلش برید صحبت کنید 

ممنون

با اینکه هشت سال کار کردم ولی ماه اخری بارداریم کلا سیستم و رمزش ازم گرفتن خیلی بد برخورد کردن دلیلشم این بود که دوست خودشون رو اوردن تازه یه جای دیگه هم کار میکنه یه روز در میون میره حقوق کامل هم بهش میدن 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجا کار می کنین. قرارداد دارین. بیمه نیستین ..اینطوری که میگین این دیگه مرخصی زایمان نیست چون مرخصی حقوق داره ‌ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
کجا کار می کنین. قرارداد دارین. بیمه نیستین ..اینطوری که میگین این دیگه مرخصی زایمان نیست چون مرخصی ...

خیریه کار میکنم

بیمه هستم از روز اول بیمه بودم برامم تا الان این چند, ماه صفر رد کردن از تامین اجتماعی حقوق گرفتم فقط میخوام بدونم ایا میتونن بعد از اتمام مرخصی زایمان بهم بگم نیا؟؟  قرارداد ها تا 29 اسفند هر ساله من زایمانم 29 اسفند بود و تا 28 سرکار بودم

کجا کار می کنین. قرارداد دارین. بیمه نیستین ..اینطوری که میگین این دیگه مرخصی زایمان نیست چون مرخصی ...

از تامین اجتماعی حقوق دارم میگیرم بیمم دارن صفر رد میکنن

خیریه کار میکنم بیمه هستم از روز اول بیمه بودم برامم تا الان این چند, ماه صفر رد کردن از تامین اجتم ...

احتمال زیاد بله. باید بپرسین.  از خود تامین اجتماعی تلفن کنین بپرسین. باید تمدید قرارداد میشدین . چون مرخصی زایمان هم باید بینه رد کنن نه اینکه صفر باشه. و جزو سنوات حساب بشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
احتمال زیاد بله. باید بپرسین.  از خود تامین اجتماعی تلفن کنین بپرسین. باید تمدید قرارداد میشدین ...

خب رد کردن داخل لیست بیمه هستم مثل پرسنل دیگه و این چند ماه رو تامسن اجتماعی, بهم حقوق داد اما محل کارم بیمه برام رد کزده

از اونجایی که طرح فرزند اوری وجود داره حالا نمیدونم حق اینو دارن بگن دیگه نیا یا, نمیتونن

خب رد کردن داخل لیست بیمه هستم مثل پرسنل دیگه و این چند ماه رو تامسن اجتماعی, بهم حقوق داد اما محل ک ...

پس احتمال برگشت به کار زیاده. حقوق مرخصی زایمان رو تامین اجتماعی میده. 

پس احتمال برگشت به کار زیاده. حقوق مرخصی زایمان رو تامین اجتماعی میده. 

اره خودمم فکر میکتم نمیتونن اخراح کنن چون برام بیمه رد کردن مجبورن به کار بگیرن منو بازم هفته اینده میخوام حضوری برم با مدیر عامل صحبت کنم اگر بخوان باید فکری برای بچم بکنم اگر هم نخوان شکایت, کنم از بیمه بیکاری, استفاده کنم

من میخوام بیمه بیکاری بگیرم 

میشه راهنمایی کنی؟ 

نامه عدم نیاز چجوریه؟ یعنی چی؟

سابقه بیمه از کجا بیارم تو سایت آپلود کنم؟ 
تاریخ قرارداد و تاریخ نامه باید برای کی باشه?

این شکایت از کارفرما، برای کارفرما بد نمیشه؟ دادگاهی نمیشه؟

من میخوام بیمه بیکاری بگیرم میشه راهنمایی کنی؟ نامه عدم نیاز چجوریه؟ یعنی چی؟سابقه بیمه از کجا بیارم ...

نامه عدم نیاز رو باید شرکت بده

سابقه بیمه رو از تامین اجتماعی باید بگیره

تمام ماهایی که حقوق گرفتی هم باید واریزی حقوق از بانک پرینت بگیری

تاریخ نامه رو از اداره کار بپرس بهت میگه

برای گرفتن بیمه بیکاری مجبوری شکایت کنی و ربطی به دادگاه نداره این مربوط به اداره کاره و ایشون یا رابط شرکت رو میخوان برای توضیحات و... 

نامه عدم نیاز رو باید شرکت بدهسابقه بیمه رو از تامین اجتماعی باید بگیرهتمام ماهایی که حقوق گرفتی هم ...

من ۶ ماه بیمه رد کردن برام

که ۴ مه کامله، و ۲ ماهش نصفه

بهم میدن بنظرت؟ 

ممنونم از توضیحاتت

من ۶ ماه بیمه رد کردن برامکه ۴ مه کامله، و ۲ ماهش نصفهبهم میدن بنظرت؟ ممنونم از توضیحاتت

ا اداره کار سوال کن احتمالا میدن اما مدت زمان کم