راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دور از جوون تمام تک فرزندها..هنسایه ما تیلییاردن....رفاه کامل ی تک فرزند بودن.....نن سه تا داشتم خانم هر وقت میدیدم میکفت وااای چرا مواظب نبودی سه تا شدن ..سونی ناخواسته بود...من کلی ناراحت میشدم.....همیشه ازش فرار میکزدم.....تابستون مسافرت بودیم وقتی برگشتیم...دیدن سیاه پوش خیابون گفتن پسرش فوت شده .....الان خونشون فروختن رفتن...بعد فوت بچه شون زنه ناراحتی اغصاب گرفت رفت شهر خودشون پیش مامانش .... شوهرم رفت نروژ پیش عموش....گفتن دیگه انگیزه وامیدی نداریم ...
دور از جوون تمام تک فرزندها..هنسایه ما تیلییاردن....رفاه کامل ی تک فرزند بودن.....ن ...
وای نگو توروخدا من سر زایمانم خونریزی کردم 25 سالمه رحمم در اوردم بعد این همه اتفاقی که واسم افتاد فقط از خدا میخوام بچمو واسم نگهداره اگه زبونم لال یروزی بچم نباشه مطمئنن منم نیستم
وای نگو توروخدا من سر زایمانم خونریزی کردم 25 سالمه رحمم در اوردم بعد این همه اتفاقی که واسم افتاد ف ...
عزیزم خداا همیشه بچه تووبرات صحیح و سالم نگه داره ..اون خودش اتتخاب کرده بود تک فرزند در صورتی میتونست بیشنر داشته باشه...من فکر کردم داری میپرسی خوبه تک فرزند ی یا نه.ببخش اگه ترسوندمت ..