2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ بیمه ای سزارین اختیاری رو نمیده باید به دکترت زیرمیزی بدی برای سزارین دلیل بیاره

دکتر چقدر میگیره واسه این کار

و اینکه کلا هزینه سزارین اختیار با بیمارستان و ایناش چقد میشه؟

لطفا لایک ننمایید🗿
اها مرسی😐

بستگی ب دکترت داره من دکترم ۱۸و۵۰۰ازم گرفته تو تامین اجتماعی میخواد عملم کنخ فقط ماهی یک سزارین اختیاری انجام میدن تو تامین اگه بیمه تامین باشی ۱و۸۰۰جریمه بیمارستان وب عبارتی هزینه بیمارستانه اما اگه بیمه تامین نباشی جریمه ش ۸تومنه تو بیمارستان سپاه آزادش هزینه بیمارستان ۱۵تومنه 

بستگی ب دکترت داره من دکترم ۱۸و۵۰۰ازم گرفته تو تامین اجتماعی میخواد عملم کنخ فقط ماهی یک سزارین اختی ...

اها چقد زیاد ولی 🥴 مرسس بابت راهنماییت گلم

به نظرتون بهترین بیمه واسه دوران بارداری و زایمان همون تامین اجتماعیه ؟ یا چیز دیگه

لطفا لایک ننمایید🗿
اها چقد زیاد ولی 🥴 مرسس بابت راهنماییت گلم به نظرتون بهترین بیمه واسه دوران بارداری و زایمان همون ...

دوران بارداری که اگه ویتامین واینا باشه ک آزاده حالا هر بیمه ای ولی من کم خونی گرفتم یه سرم اهن و ۱۰امپول ب ۱۲دکتر برام نوشت که شد ۱و۸۰۰با بیمه تامین فقط ۲۰۰تومن دادم کلا بنظرم بیمه تامین خوبه حالا تو خوده بیمارستان تامین هم ک دیگه خدماتش رایگانه

اها چقد زیاد ولی 🥴 مرسس بابت راهنماییت گلم به نظرتون بهترین بیمه واسه دوران بارداری و زایمان همون ...

بخاطر ویار شدید میرفتم سرم میزدم تو تامین ک خب طبیعتا هزینه ای نمیگیرن سونوی معمولی اولیه هم تو تامین انجام دادم ک رایگان بود ولی سونو ان تی وانومالی نداره