نه من سرخوردگی مهره داشتم عمل کردم پلاتین هم دارم ازاون درد راحت شدم
دوسال پیش۶۵تومن بیمارستان خصوصی البته من بیمه نبودم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کنم بستگی به تعداد دیسکات داره چون دکتری که من پیشش میرفتم مهره ها رو میشمرد و قیمت میداد با بیمه هم فقط حدود بیست میلیون تفاوت ایجاد میکردوسایلا همه آزاد حساب میشد پول تخت و اینا فرق میکرد مثلا عمل ۶۰تومنی۴۰میشد
سلام عزیزم شما الان دیگه مشکلی ندارین؟ چند ساله بودین موقع عمل؟
۳۱ ساله بودم عزیزم نه خداروشکر مشکلی ندارم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔