2777
2789

نه من سرخوردگی مهره داشتم عمل کردم پلاتین هم دارم ازاون درد راحت شدم

دوسال پیش۶۵تومن بیمارستان خصوصی البته من بیمه نبودم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بستگی به تعداد دیسکات داره چون دکتری که من پیشش میرفتم مهره ها رو میشمرد و قیمت میداد با بیمه هم فقط حدود بیست میلیون تفاوت ایجاد میکردوسایلا همه آزاد حساب میشد پول تخت و اینا فرق میکرد مثلا عمل ۶۰تومنی۴۰میشد

نه من سرخوردگی مهره داشتم عمل کردم پلاتین هم دارم ازاون درد راحت شدمدوسال پیش۶۵تومن بیمارستان خصوصی ...

سلام عزیزم شما الان دیگه مشکلی ندارین؟ چند ساله بودین موقع عمل؟

سلام عزیزم شما الان دیگه مشکلی ندارین؟ چند ساله بودین موقع عمل؟

۳۱ ساله بودم عزیزم نه خداروشکر مشکلی ندارم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مشهد هستین شما؟

بله 

میشه اسم دکتر و بیمارستان که عمل کردید رو بگید؟

دکتر احصایی بیمارستان مهرـ

مطبشون بین کلاهدوز ۱۴و۱۶ 

ساختمان زیتون طبقه ی اول 

اینترنتی باید نوبت بگیرید