2777
2789
عنوان

پدرشوهرم داره بیرونمون میکنه💔

2562 بازدید | 85 پست

۲ سالو نیمه ازدواج کردم تو این دوسال+نامزدیمون روزی نمونده که توسط اینا اذیت نشم؛همش دنبال دعوان؛دنبال سوتفاهمن هی بگن تو اینکارو کردی تو به ما بی احترامی کردی؛از تک تک رفتارام ایراد میگیرن

از وقتی ام ک ازدواج کردیم همش دنبال بهونس بگه از اینجا برین(طبقه بالاشونیم)…دیشب خیلی مستقیم گف دنبال خونه بگردید؛گفتم پس تو خاستگاری میگفتین خونه داره مغازه داره ماشین داره؛گف الان نداره من مجبور نیستم تا اخر عمرم جور شما رو بکشم🙂گفتم من به اعتماد حرفای شما ازدواج کردم گف اشتباه کردی….

شوهرمم ی دونه پسره…پارسالم همین ادا ها رو ریختن انقد اذیتم کردن منو فرستادن خونه بابام شوهرمم یادش دادن ک درخواست طلاق بده…

خودش هرچی داشتیمو نداشتیم ازمون با ترفند گرف الان با دست خالی میگه برین

دیگه واقعا خسته شدم از دستشون نمیدونم چرا اینکارارو میکنن با من چرا خدایی نیس که جوابشون رو بده؟

الان ناراحتی فکرمیکنی کارش بدهست امااگرخوب فکرکنی داره بهت محبت میکنه زودترازشون دورشووقتی داره بیرونتون میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجوری شده از پیششون برو حتی شده اجاره نشین بشی!

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

ای بابا اگه یک‌دونه پسره بدید دیگه

ولی خب شما هم اشتباه کردید گلم اموال پدر را ببین بله را ب پسر بده شدید

یعنی همسرتون هیچی از خودش نداشت؟؟؟؟ 

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

اسی جان شما دیر یا زود باید از اونجا جمع کنید برید. چه پدرشوهرت با احترام بگه چه بعد خدایی نکرده به بی احترامی های بدتر بکشه کارتون.

ماشینم مال پدرشوهرته؟ به شکهرت بگو خودشو جمع و جور کنه حالا نه یکی دو ماهه ولی بهش اولتیماتوم بده که پاشین برین از اون خونه. 

خب دیگه عیب جو هستن ،روز اول خواستگاری که پنجاه درصد دروغ میگن بعد دوسال ازدواج میفهمی چه کلاهی سرت رفته ،الانم بخاطر زندگیت برو یه جایی ارامش داشته باشی چه فایده بمونی تو این خونه زجر بکشی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

خدا لعنتشون کنه!!

بعضی از پدر مادرا همینن، یه حرفیو میزنن بعدش میزنن زیرش

وقتی به بچه خودشونم رحم ندارن بیرونش میکنن

انتظار نداشته باش دلشون به حال تو بسوزه

خدا بزرگه🤍

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

تقصیر خود شماست 

شما به حرف بقیه اعتنا و اعتماد می‌کنی ؟ 

حرف که باد هواست ، باید خودتون از اول جای پاتون رو محکم میکردین و اون چیزایی که گفتن رو باید میزدن به نام همسرتون 

الانم کوتاه نیاین  به همسرت بگو پاشو بریم از اینجا 

کلا باهاشون ناسازگاری کن ، به خصوص با شوهرت تا خودش بره حقشو پس بگیره اگر هم باهاشون هم دست شده دیگه تکرار نکنه 

عزیزم شوهر منم بالای خونه پدر شوهرم خونه ساخت قبل از اینکه با من ازدواج کنه خونه رو ساخته الان بعد از ۸ سال بهمون میگن از خونه برید بیرون با اینکه شوهرم ساختش پدر شوهرم میگه اگه نمیرید بیرون میرم ازتون شکایت میکنم و قسم میخورم که خودم خونه رو ساختم 

ما خونه غیر از این داریم ولی خیلی قدیمیه اصلا نمیشه توش نشست