2777
2789

من دقیقا همینجوری بودم ،الان دو سه روز بهترم 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

من دقیقا همینجوری بودم ،الان دو سه روز بهترم 

شما چند هفته ایی؟؟ 

من از ترس غذا نمیتونم باب میلم بخورم چون همش انگار تو گلوم جمع شده

من کی خوب میشم خدا از هفته ۶ همینجوریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چند هفته ایی؟؟  من از ترس غذا نمیتونم باب میلم بخورم چون همش انگار تو گلوم جمع شده من کی ...

من تا هفته پیش یکسره تهوع شدید داشتم و کلا بالا میاوردم ،بعد ی حالتی بودم که از گرسنگی داشتم میمردم اما نه گلوم انگار غذا بود ،یا چیزی می‌خوردم یکسره با اسید همش برمیگشت تو دهنم ،الان ۱۷هفته هستم دو سه روزه از نسبت ب اونموقع خیلی بهترم .

شما حتما غذا بخور چون گرسنه بمونین بدتر میشی وعده نان و زیاد کن هر بار کم بخور ،اب و نوشیدنی هم بین غذات نخور

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

من تا هفته پیش یکسره تهوع شدید داشتم و کلا بالا میاوردم ،بعد ی حالتی بودم که از گرسنگی داشتم میمردم ...

خدا کنه تو این هفته خوب شم ففط این حس لعنتی از دست بره

واسه منم از شش هفته شروع شد ،شنبده بودم میگفتن آخر ۱۶,هفته خوب میشه باورم نمیشد الان دیدم واقعا خیلی بهترم ،الان خیلی گرسنه بمونم تهوع میگیرم خداروشکر 

انشاءالله شما هم زودتر خوب بشید 

من تا هفته پیش یکسره تهوع شدید داشتم و کلا بالا میاوردم ،بعد ی حالتی بودم که از گرسنگی داشتم میمردم ...

این که غذا میخوری انگار ته گلوت یچی بعد انگار داره میاد بالا دقیقا منم اینجوریم

الهی ک ب زودی خوب شم خیلی حس بدیه

واسه منم از شش هفته شروع شد ،شنبده بودم میگفتن آخر ۱۶,هفته خوب میشه باورم نمیشد الان دیدم واقعا خیلی ...

خا پس منم خوب میشم بزودی

دیگ گلوت ایمجوری نمیشه که؟؟ تهوعتم بهتر شده؟؟

وعده هاتو 

خا پس منم خوب میشم بزودی دیگ گلوت ایمجوری نمیشه که؟؟ تهوعتم بهتر شده؟؟

ب نسبت بهتر ولی بعد غذا نباید دراز بکشی تا یکم هضم بشه