2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

115 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.

ریزش شدید مو دارم. مثلا موهام که بازه مثل بارون پایین میریزن. آزمایش هم دادم مشکل خاص و قابل توجهی نداشتم! میشه یه راهی بهم پیشنهاد بدین که ریشه ی موهام محکم بشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوشونده رزماری و دم اسب درست کن.خنک که شد یک ساعت قبل از حمام بزن به ریشه موهات.دیگه داخل حمام بشور

دوبار درهفته انجام بده

آب پیازم خیلی خوبه اونم بعضی از موقع ها بجای این جوشونده ای که گفتم استفاده کن

آب برنجم باز خوبه

شاید اولش تاثیرگذار نباشه یا حتی ریزشت بار اول یه کم بیشتر شه ولی بعدش واقعا اثر میذاره

راستی آزمایش هورمونی انجام دادی؟ممکنه از هورمونات باشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

من تنها چیزی که روی ریزش موهام که بعد رژیم بود تاثیر واقعا گذاشت ماهی یک بار پی ار پی کردم و بین پی ار پی مزو تراپی انجام دادم به کل ریزش قطع کرد ولی شش ماه انجام دادم کنارش امپول بیوتین و ویتامین بی زدم همزمان 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه

مزاج خیلی مهمه

احتمالا مزاج سرتون خیلی گرم باشه و ریزش به همین دلیله

سری که سرد و معتدله موی پرپشتی داره

گس مزه مث اب انار یا سرکه انگبین مصرف، و بعد ۳هفته حجامت عام بعدش هر ماه حجامت سر تا۳مرحله

روغن بادام تلخ+نمک دریا+سرکه به شامپوتون اضاف کنین

ماساژ سر و کف پا با روغن بنفشه یا روغن های معتدل و لطیف