2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭😭😭

422 بازدید | 8 پست

من اصالتا ترکم بعد تو خونه هم ترکی صحبت می کنیم ،بعد ادم فوق العاده سر زبون داری هستم تو بحث اکثرا حرف حرف من میشه ،وقتی ترکی حرف میزنم قدرت تکلم زیادی دارم مدام از ضرب المثل استفاده می کنم ،ولی وقتی میخوام فارسی حرف بزنم زبونم  قفل میشه همش تپق میزنم نمیتونم خاطره ی طولانی تعریف کنم ،پیدا کردن کلمات معادل فارسی زمان میبره واسم اصصلا نمیتونم حرف بزنم چیکار کنم به نظرتون مشگل بزرگی شده واسم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

برو کلاس زبان فارسی خخخ هیچی یه مدت کلی ترکی رو بزار کنار تو خونم فارسی بحرف با خودت بحرف مثلا بعد جواب خودتد بده

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه فارسی حرف بزن

با بچه هام فارسی حرف میزنم اونا ترکی نمیتونن حرف بزنن ولی با شوهرم مدام ترکی حرف میزنیم به نظرت با اونم فارسی حرف بزنم درست میشه

واسم دعا کنید لطفا🙏

برو کلاس زبان فارسی خخخ هیچی یه مدت کلی ترکی رو بزار کنار تو خونم فارسی بحرف با خودت بحرف مثلا بعد ج ...

به نظرت درست میشه این کار و کنم؟

واسم دعا کنید لطفا🙏