2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست
بعد دو ماه بی بی زدین؟ الان شکمت بالا اومده؟ میگم شاید اشتباه میکنی

نه من دوتا بارداری

قبلیم تا ۶ ماهگی شکم ندارم الانم حس میکنم که باردارم وعوارضشو دارم هرچندکمتر از دوتابارداریه قبلیمه من کلا ادم استرسی هستم وبشدت از بی بی چک استرس دارم 

اره نگهش داشتم ونه دکتر رفتم ونه ازمایش همیشه میگم خدایا شمادادی فقط سالم باشه چون شرایط هیچکاریوندا ...

اره مگ میشه ادم بچشو بده ب یگی دیگه دل نگران نباش مهرش ب دلش میشنیه پدر منم داداشمو نمیخواست میگفت بسه من یچ نمیخوام دیگه ولی الان از هممون بیشتر دوسش داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ شوهر نفهمی البته ببخشیدا یعنی چی دعوا میکنه میخاستی بهش بگی بی عرضگی از توعع اگ روشت جل ...

خیلی اذیت شدم بخاطراین موضوع ماجلوگیریمون طبیعی بود ولی کاملارعایت میکردیم هرد تعجب کردیم وقتی دیدم بی بی چک مثبت شد شوهرم تواین موضوع بی جنبه بازی دراورد ولی ی جاهایی حقو بهش میدم بخاطر وضع مالیمون اخه حقوق ۴ونیم تواین زمان بادوتا بچه که فعلا داریم زندگی واقعا سخته

نه من دوتا بارداری   قبلیم تا ۶ ماهگی شکم ندارم الانم حس میکنم که باردارم وعوارضشو دارم هرچند ...

منم بچه کوچیکم یک سال و سه ماهشه و آخرین پریودم ۲۰مرداد بود ،بچه نعمته عزیزم ،دلتو اروم کن ،خدا کمکت میکنه ،خواست خودش بوده خودشم دستتو میگیره،بچه پشت سرهمم یه مزایایی داره ،انشاالله مبارکت باشه و به خوشی و سلامتی زایمان کنی

خیلی اذیت شدم بخاطراین موضوع ماجلوگیریمون طبیعی بود ولی کاملارعایت میکردیم هرد تعجب کردیم وقتی دیدم ...

چقدر سخته ،با این حقوق واقعاباید همش قناعت کنی،انشاالله خوش روزی باشه و زندگیتون از این که هست بهتر بشه

خیلی ها با اومدن بچه وضع مالیشون بهتر شده،فکر میکنم زندگی خودم از صدقه سر بچه هام پا گرفته،خدا کمکتون کنه گلم 

خیلی اذیت شدم بخاطراین موضوع ماجلوگیریمون طبیعی بود ولی کاملارعایت میکردیم هرد تعجب کردیم وقتی دیدم ...

اره عزیزم سخته اما خب وقنی جلوگیری طبیعیه بارداری تقصیر مرده ن زن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
چقدر سخته ،با این حقوق واقعاباید همش قناعت کنی،انشاالله خوش روزی باشه و زندگیتون از این که هست بهتر ...

همیشه قناعت میکنم وخودمو ازخیلی چیزا محروم کردم شوهرمم همینطور ولی بچه ها گناه دارن ولی ادم بعضی وقتا ازبس فشار روشه واقعا کم ممیاره 

اره عزیزم سخته اما خب وقنی جلوگیری طبیعیه بارداری تقصیر مرده ن زن

اره منم بهش گفتم ولی خودش منکره این چیزه که تقصیر خودشه وبنظرش تقصیر از خودمه که ال دی نخوردم چون قرص ۳ رنگه نبود وال دی بهم نمیسازه وحالموبدمیکنه منم شیرمیدم 

اره منم بهش گفتم ولی خودش منکره این چیزه که تقصیر خودشه وبنظرش تقصیر از خودمه که ال دی نخوردم چون قر ...

اصلا خودتو اذیت نکن. بخاطر لذت بردن اون عزیزم چرا با خوردن قرص ب بدنت اسیب بزنی 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐