2821
2789
عنوان

به نظر شما ؟؟

85 بازدید | 9 پست

چرا همش فکر میکنم گذشته بهتر  بود ،زندگی اینقدر یکنواخت نبود ،خداروشکر مشکلی تو زندگیم ندارم ولی دلم حال و هوای اونموقع هارو میخواد مثلا دهه ۸۰ ،الان واسه هیچی مثل اونموقع ها ذوق نمی کنم ،من افسردگی گرفتم یا شماهم چنین حسی دارید ؟؟ از اطرافیانم هر کیو میبینم اونا ام میگن دنیا خیلی عوض شده با اینکه امکانات و رفاه بیشتر شده ولی فاصله بین آدما خیلی زیاد شده،حتی آدما از خود واقعیشونم فاصله گرفتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کرونا زندگیا رو اینطوری کرد...شایدم ...نمیدونم
حتی عیدها و ماه رمضونا و محرما و...هم دیگه مزه سابقو نمیدن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

کلا ذهن آدما با مرور خاطرات گذشته لذت میبره اما واقعیت اینه که گذشته بهتر نبوده. فکر کن همین الآن ماشین لباسشویی نداشتی و نشسته بودی تو سرما دم حوض لباس میشستی بهتر بود واقعا؟ یا مثلا فردا یک دفعه یه مینی بوس مهمون سر زده میومدن خونه تون خوب بود؟ بله خاطرات زیبا هستن و ذهن آدما کم کم سختی ها رو پاک میکنه از خاطرات گذشته اما واقعیت با تصور و خاطره خیلی متفاوته

دقیقا 

بعضی وقتا بغضم میگیره دلم اون موقع هارو میخاد

دیگه کم کم عید نوروز هم فقط خواهرو برادرا بهم سر میزنن فامیلا دارن ازهم دور میشن

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...