2777
2789
واقعیته . مثلا من چرا باید برم عروسی  دختر همسایه مادرشوهرم ؟  اما جاریم میره . چرا بای ...

به نظرم زیاد با این اخلاق شماهم حال نمیکنن بخاطر زندگی داداششون مجبورن این اخلاقتونو تحمل کنن و یا احترام بزارن ببخشید اینطوری گفتم 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم زیاد با این اخلاق شماهم حال نمیکنن بخاطر زندگی داداششون مجبورن این اخلاقتونو تحمل کنن و یا ا ...

اتفاقا  خیلیم  منو تعریف میکنن . حتی خانمهای درو همسایه ها و فک و فامیلا اینو گفتن .  

و میگن خیلی اخلاق خوبی داره 

‌ارزش خودشو میدونه   پاشو هر جایی نمیزاره .

منو تا حالا هیچ کدوم از خواهرشوهرام از خونش بیرون ننداخته همیشه احترام گذاشتن . اما جاریم با زبون خودش اومد گفت فلان خواهرشوهرم دستمو گرفت منو انداخت از خونش بیرون .

آدم چه عروس باشه چه دختر باید خیلی ادزش خودشو حفظ کنه.

جایی که محل نمیدن و رو نمیدن نباید بره حتی دعوت کرده باشن نره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اتفاقا  خیلیم  منو تعریف میکنن . حتی خانمهای درو همسایه ها و فک و فامیلا اینو گفتن .   ...

خب چقد خوب الحمدلله اانشالله موفق باشی عزیزم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

وا مگه میشه بره زنشو نبره؟مگه اینکه شب قبلش دعوا کرده باشن وگرنه تو عمرم ندیدم همچین چیزی

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.