2777
2789
عنوان

واقعا خوشبحال اونایی که..

84 بازدید | 12 پست

اعتماد بنفس دارن و خوشگلم هستن

من واقعا خیلی معمولیم حتی ی چیزی پایین‌تر از معمولی هستم 

خوشبحال اونایی که خوشگلن راحت از هر زاویه میتونن عکس بندازن

من هنوزم نمیتونم با دوربین پشت گوشی عکس بندازم از خودم و حتی ی عکسم ندارم تاسف باره واقعا

چرا همه یهو خوشگل میشن من بدبخت پسرفت میکنم 

اعتماد بنفس داشتن هر کسی خیلی زیباست ربط زیادی ب ظاهر نداره 

انقده دیدم ی آدم معمولی ک زیباترین ویژگیش اعتماد بنفسشه

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد بنفس داشتن هر کسی خیلی زیباست ربط زیادی ب ظاهر نداره  انقده دیدم ی آدم معمولی ک زیباتری ...

من خودمو میتونم تحمل کنم

ولی وقتی لازمه عکس بندازم احساس خجالت میکنم 

عزیزم بنظرم اعتماد بنفس نداری  و اینکه روشهای زیادی برای زیباتر شدن وجود داره  میتونی اس ...

من واقعا لاغر و ریزه میزه هستم و بینیمم از نیمرخ ب دلم نمیشینه

من خودمو میتونم تحمل کنم ولی وقتی لازمه عکس بندازم احساس خجالت میکنم 

نکش 

دیگه همینه ک هستی

ولی میتونی بیشتر ب خودت برسی 

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
منو میگی ؟😎 خدایی تعریف بقیه تو اعتماد بنفس نقش داره یکم من خیلی اعتماد بنفسم کم‌بو تا اینکه همزم ...

من کسی ازم تعریف نمیکنه و واقعنم جای بخصوص خوشگلی تو چهره‌م ندارم همه جام معمولیه ترکیب جالبی به وجود نیاورده

من کسی ازم تعریف نمیکنه و واقعنم جای بخصوص خوشگلی تو چهره‌م ندارم همه جام معمولیه ترکیب جالبی به وجو ...

والا منم ندارم نمی‌دونم چرا میگن

من بنظر خودم معمولی ام

ولی ببین باور کن قشنگ تر از اون چیزی هستی که فکر میکنی