2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 103 پست

گفتم دودیقه سایتو ببینم شددوساعت

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من نمیدونم چرا ما باید هم زلزله های خودمون رو احساس کتیم هم مال شهرای دیگه رو🤔🤔🤔🤔🤔والا به ...

همینو بگو 

حالا من شهر خودمون نبودم نگران مامانم اینام اونا نسبت به من نزدیک ترن به مرکز زلزله

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
منم همینم دقیقا امشب چند بار بی دلیل گریه کردم بار اول سر این بود شوهرم بغلم کرد گفتم ازم فاصله بگی ...

من بهونه ام داشتم قبلش برای گریه

شوهرم از سرکار اومد نه بغلم کرد نه بوسم کرد

منم خیلی ناراحت بودم

اونم میدونست چرا و همش اذیتم میکرد میگفت دیگه این دختر زشتو رو بغل و بوس نمیکنم 

منم میگفتم زشت خودتی اصلا بغل و بوس نمیخوام ولم کن

اونم فقط غش غش میخندید

آخرش ک دیگه واقعا بوسم نکرد و رفت ک بخوابه زدم زیر گریه

سنمم کم نیستا و آدم لوس و بیخودیم نیستما ولی نمیدونم چرا پیش شوهرم خیلی بچه میشم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

افدات عزیزم باور کنید از توصیه های شما بهره بردم ترسم رو گذاشتم کنار

خوشحالم تو عمرم صحبتام برا یه نفر خوب بوده،هیچوقت ازکسی نترس 

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم
سعی کن افسردگی به خودت تلقین نکنی چون تشدید میشه ...... ببین چی حالت خوب میکنه بیشتر همون کارو انجام ...

خیلی سعی میکنما بیشتر میشینم سریال میبینم حواسم ب اطرافم نباشه ولی ی جاها انگار خودم نیستم کارام دست خودم نیست

خیلی سعی میکنما بیشتر میشینم سریال میبینم حواسم ب اطرافم نباشه ولی ی جاها انگار خودم نیستم کارام دست ...

گلم ایت الترسی زیاد بخون اگر بتونی تو ردز صدتا هر روز ولی بخونی افسردگی ازت دور میکنه تمتم حاحتهاتم میده امتحان کردم خیلی خوبه

من بهونه ام داشتم قبلش برای گریه شوهرم از سرکار اومد نه بغلم کرد نه بوسم کرد منم خیلی ناراحت بودم ...

نمیدونم من توام یا تو منی

منم دقیقا همینطورم

شوهر منم بهم میگه زشتو چندش 😭😂

بعضی موقع میترسم از دست این لوس بازیام خسته شه

من بهونه ام داشتم قبلش برای گریه شوهرم از سرکار اومد نه بغلم کرد نه بوسم کرد منم خیلی ناراحت بودم ...

زری جون تو که اینقدر دل نازک نبودی،شما که پرچمت بالاست

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم