2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 103 پست
باردارم استراحت مطلقم پسرخالم با پدرش تصاف کردن پدرش عصر فوت شد خودش توی کماست حالش خوب نیست نتونستم ...

ای وای خدا رحمتش کنه 😢

انشاالله پسر خالت حالش خوب میشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مثل توام🤣🤣 شوهرم رفت اتاق خواب گفت میرم بخوابم هرموقع دوست داشتی بیا منم ناراحت شدم گفتم بهش ...

منم همینم دقیقا امشب چند بار بی دلیل گریه کردم

بار اول سر این بود شوهرم بغلم کرد گفتم ازم فاصله بگیر گرممه و اون واقعا فاصله گرفت 😭🤣🤣 اینقد گریه کردم بدبخت مونده بود چی بگه

به نام خدا زلزله😅😅😅😅 تازه داشت چشمام گرم میشداااا .. مردم آزار لعنتی😡😡

تو اهل کدوم شهری؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
ممنونم عزیزم درمونده نباشی خوبی دوست گلم دیگه از کسی نمیترسم جوابشون رو میدم منو یادتون هست

آره برا همون ریپلای زدم ،دوست خوبم مگر میشه شما رو یادم بشه،چه خوب که دیگه هر کس چیز نامربوط بگه جوابشو میدی

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم
خیلی سعی میکنم ولی نمیشه

سعی کن افسردگی به خودت تلقین نکنی چون تشدید میشه ...... ببین چی حالت خوب میکنه بیشتر همون کارو انجام بده کتاب بخون .... یا هرچیزی حس میکنی از این فکر میارت بیرون 

فکروخیال استرس

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️