2777
2789

چطوری میشه اخه اینم میشه زندگی؟؟؟؟۱۴ روز تک و تنها توی خونه باشم 

😭

امروز گفته اینجوری شده کارش قرار که سه روز دیگه بره 

خیلییی خسته اخه اینم میشه زندگی مگه شوهر کردیم تنها نباشیم حالا بیشتر تنها میشم 😭

کیا شوهراشون ۱۴ .۱۴ هستن 

خواهر شوهرمم میگه اون ۱۴ روز که شوهرش هست مثل برق باد میگذره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی برو پیشش اگه نمیتونی هم برای خودت لذت ببر از زندگی ... شما رو نمیدونم ولی من خودم با اینکه شهر غریبم نیاز دارن در ماه چند روزی تنها و برای خودم باشم و لذت میبرم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

من خو کلا رانندس باهس یانیست بالاخره زندگی همینه

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
می‌دونم  واسه همین میگم برو شهر محل کارش  یک خونه هم شهر خودتون آماده کنید واسه روزهای ر ...

گلی محل کارش عوض میشه مثلا دو هفته تهرانه ماه بعد می‌ره زاهدان روی یدونه دکل ک کار نمیکنن

شاید مُردم حواسم نیست🙃