2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

74 بازدید | 8 پست

هرچی میگم اصلا به حرفم کوش نمیده عقد هستیم ، مولا میگم بریم فلان جا میگه نه اصلا ، میگم فلان چیز بخریم میگه نه ، میگم تالار رزرو کنیم میگه خودم میدونم ، برای عقد عم همینجور بود مثلا میگفت فقط محضری من قبول کردم میگفتم فلان جا بگیرم که عکاسی هم کنن میگفت نه اصلا چرا اینجوری میکنه انکار نمیخواد چیزی به دل من باشه 

متنفرم از این دوران .

البته برا خیلی ها خاطره انگیز و شیرینی برا من تلخ تر از زهر بود برا همین تنم ب لرزه در میاد یکیو ت. این دوران میبینم‌

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا زوده میخ خودتو بکوب وگرنه بعد از چند سال تحمل مجبور میشی همین راهو بری.خانوادتو در جریان مشکلت بز ...

چجوری میخمو بکوبم ؟ خانوادمو درجریان گذاشتم با همسرم هم حرف زدن اصلا تاثیر نداره تازه همش میگه مامان بابات دخالت میکنن و باهاشون بد شده

چجوری میخمو بکوبم ؟ خانوادمو درجریان گذاشتم با همسرم هم حرف زدن اصلا تاثیر نداره تازه همش میگه مامان ...

اصلا نترس از این حرف.ادعا کن این دخالت نیس چون تو اذیت میکنی خانوادمم منو که پیدا نکردن ازم حمایت میکنن.هیچی به اندازه حمایت پدر روی مرد رو کم نمیکنه.عقدی گفتی؟بگو پدرت حمایتت کنه بگه دخترمو اذیت میکنی به نظرش اهمیت نمیدی با این شرایط گرفتن مراسم صلاح نیس.ی شبیخون بزنی بهش خودشو جمع میکنه.ولی خب هرچی گفتین منطقی بگین که بعدا طرف نشست فکر کرد راهی جز کوتاه اومدن نداشته باشه.خودنتم اعتماد به نفستو ببر بالا.وقتی همیشه نظرتو رد میکنه با اعتماد به نفس بگو واقعا عالیه تعجب میکنم از حرفت.بزار اون به خودش شک کنه.

سلام عزیزم

انشالله که خیلی زود مشکلت رو خدای بزرگ حل میکنه.

خدا هیچ کسیو تنها نمیزاره ، اینو مطمئنم

شاید مشاوره گرفتن بتونه بهت کمک کنه راهی برای بهتر شدن شرایط پیدا کنی و یه تصمیم خوب و آینده ساز بگیری و رابطه تون رو بهتر کنی.

اگه یوقت خواستی تماس بگیر ، 1 ساعت اول مشاوره رایگانه!

09225202410