2777
2789
عنوان

بیاین از لذت های کوچیک بگیم 🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 57918 بازدید | 953 پست

من وقت نماز صبح آخرش سلام به امام رضا میدم و میگم خیلی دلتنگتم کاش بازم بطلبیم (صلوات خاصه امام رضا میخونم)

بعد میخوابم، خواب زیارت و مشهد میبینم 

حس خیلی خوبیه چون من آدم خوبی نیستم ولی بازم دلم خوش میشه 

اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعداز تمیزکاری وبشور بساب دوش میگیری میای روتخت دراز میکشی😁تمام بدنت گیزگیز میکنه ولی حال میده

آخ اررررره امروز این حسو داشتم😅 حتی از درد دست و پام مسکن خوردم ولی حس خوب خوب تمیزی و خستگی داشتم🤭😂😂

در حال حاضر یکی از لذتای زندگیم اینه که بعد از اینکه از کار و دانشگاه و بچه داری خلاص میشم و میتونم چند دقیقه ای تو حال خودم باشم یه نسکافه و شکلات بخورم و به کارایی که تو روز کردم فکر کنم 

Belle سابق

قشنگترین لحظه واسه من آخر شب، وقتی همه خوابن، واسه خودم یه نوشیدنی گرم و کوکی میارم ، موسیقی اروم میذارم و‌میشینم کنار پنجره…..

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
2790
2778
2791
2779
2792