2777
2789
عنوان

بیاین از لذت های کوچیک بگیم 🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 57918 بازدید | 953 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم تو تاپیکت چقدر خوشم اومد ، تاپیک بعدی اتفاقی رفتم بشدت حالم بده وحشت زده شدم تروخدا دعام کنین . من ترس از هواپیما و... تازگی پیدا کردم  جوری که تو هواپیما از ترس و وحشت گریه و قلبم میخاد بایسته منی که عاشق هواپیما بودم دچار پنیک شدید شدم مجبورم دارو بخورم بعد از یه پسر که بهم خیانت کرد و ... تا این حد اینجوری شدم 

الان تو اون تاپیک زده بود بخاطر کدوم کاربر ناراحت شدین بچه ها کاربرای فوت شده رو گفتن و یه کاربر که با سقوط هواپیما فوت کرده . کلا تاپیکش یجوری بود . چرا باید میدیدم راجب سقوط و ...؟ تروخدا دعام کنین تروخدا حالم خوب شه این ترس و .. و اتفاقات بد ازم دور شه از من و خانوادم 🙏🏽🙏🏽

کاش بقیه مث شما تاپیک بزنن

وقتی خونه رو مرتب و خوشبو میکنی بعدش دوش میگیری میای چای میخوری 

وقتی ناهار یا کیک و شیرینی مورد علاقه ی اهل خونه رو یواشکی درست کردی و اونا از خوردنش لذت بردن

وقتی دختر کوچولوت بلد نیست ولی میخواد که بوست کنه

وقتی لباسا ،اسباب بازی ها و ظرف و ظروف اضافی رو رد میکنی و خونه خلوت و مرتب میشه

وقتی ی چیزی رو بازسازی میکنی

الهی😍😍😍ب وای چه قشنگ و لدتبخشه تو مادر دومشی😍 حالا بزار به سن عروسی برسه انقدر واسش صعف میکنی ...

جانم  

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

نمک روی لیمو ترش نصف شده بپاشی و بخوری😋😋😋

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭