2777
2789
عنوان

پدر خیانت کار

200 بازدید | 5 پست

بچه ها پدرم داره به مادر خیانت میکنه اینم دفعه دومشه هر دو دفعه رو هم من فهمیدم دفعه اول رو بخشیدیم اما این دفعه خیلی اوضاع بده فهمیده بود ما (من و مادرم)گوشیش چک می کنیم واسه همین  طرف رو بلاک کرده بود ولی پاک نکرده بود همش هم دنبال بهونه میگرده به یه نفر دیگه گفته بود که اینا گوشی ورداشته چک کردن اگه تو خونه مهمان نداشتیم مینداختمشون بیرون  .وضع مالیش هم  عالیه اما واسع ما گدا هفت دولته .به زنه پیام داده بود رفتی طلافروشی بعد اون وقت ما تو خونه از خجالت می‌میریم جلوی مهمان هامون که هیچی نداریم بزاریم جلوشون واسه خوردن همش دنبال بهونه است که خواهر برادرام رو بزنه دیگه موندیم باهاش چی کار کنیم به مامانم هم باهاش حرف نمیزنه فعلا تو خونه مهمان داریم از یک شهر دیگه حرف کسی دیگه هم قبول نمیکنه فقط خودش رو قبول داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان