2777
2789
عنوان

یه رازییی بگیم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 34 پست

یکی از اقوام خیلی سال پیش تو یه کارخونه رب خیلی خیلی خیلی خیلی معروف کار میکرد

میگفت رب های منقضی شده رو میدادن بخش ما ، برچسباشون رو عوض کنیم دوباره میدادن بازار با تاریخ جدید و به روز

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

من تو داروخانه کار میکردم 

دارو های تاریخ نزدیک رو میذاشتن دم دست زود تموم بشه

مخصوصا این دارو های تقویتی ک بقیه میان میگن برا فلان یه تقویتی میخوایم و اسم دقیق دارو و شرکت نمیگفتن زود تاریخ نزدیکا رو میدادن میگفتن این عالیییهههه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرومه متاسفانه

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

تقلب نیس همین رنگ و کسی حتی نمیتونه با قیمت بالا در بیاره  ولی من میتونم

هیچ وقت صورت مساله رو پاک نکن خودتو گول نزن ماست مالی نکن البته من هیچ چیزی در مورد کار شما نمیدونم ولی همیشه راه درستو برو و برای بقیه شفاف سازی کن و روشنشون کن اون خواست و انتخاب خودشون باشه ن‌شما براشون قاطی پاطی کنی......مشتری ها حتما مث من سر در نمیارن ولی براشون توضیح بده

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

به جهنم که میتونی در بیاری

به درک که کسی نمیتونه

شما داری به مشتری دروغ میگی در مورد مواد مورد مصرفت

ای کاش میشد پیدات کرد و شکایت کرد

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

شما به مشتری باصداقت همین بگو ،بگو توکارم استادم حتی با رنگ قیمت مناسب ،وجدان درد چیزخوبیه

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
رنگ مو های ارزون قیمت را میریزن تو قوطی رنگ های خالی که مارک شون گرون تر هست  از اون طرف منت م ...

مرسی گلم 

کلا دنیای کثیفی شده 

الهی خدا امامون رو برسونه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
میشه توضیح بدی دقیقا چکار مبکنه فویل شد یعنی چی ؟ 

متوجه نشدم

برای بقیه کاراش میگم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم