2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
اره بهتره ... رل بمونین با اطلاع خانواده ها همو بشناسین ۲۵ ک شدین شرایطتتون ک روال شد برین زیر یه سق ...

آخه بعضی ها میگن دوران دوستی و نامزدی و آشنایی اگه طولانی بشه خسته کننده هست یعنی شما میگید کار درستیه؟

بعد منظورتون اینه که پسره ۲۵ سالش بشه یا خودم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پسر  خوبی بود. ساده سالم  با ادب بود . خیلی خوش قیافه بود . فقط مشکلش این بود دانشجو ...

اون همه چیز داره فقط میگه تا زمانی که درس میخونه نمی‌خواد ازدواج کنیم.و خب یکسال دیگه درسش تمومه 

بعد هم خیلی خوبه یعنی از همه نظرم 

بعد هم جنم داره خرج دانشگاشو خودش میده به خانواده اش وابسته نیست

آخه بعضی ها میگن دوران دوستی و نامزدی و آشنایی اگه طولانی بشه خسته کننده هست یعنی شما میگید کار درست ...

هیچ باره دقیق سنی وجود نداره عزیزم هر تایمی که دگ حس کردین به درک متقابل رسیدین و دگ میتونین مسئولیت بپذیرین و تعهد داشته باشین میتونین ازدواج کنین که البته ویع مالی هم یه مساله جداست .من خودم تو ۲۰ سالگی به اون بلوغه فکری رسیده بودم خواه ک پسر ۲۶ساله نرسیده بود ! اصولا پسرا دیرتر میرسم بش اما خب عجله نکن ازدواج خیلی مهمه و عین دوستی نیس ک با یه بلاک و پاک کردن اکس تموم شه بره . خیلی پیچیده تره 

اون همه چیز داره فقط میگه تا زمانی که درس میخونه نمی‌خواد ازدواج کنیم.و خب یکسال دیگه درسش تمومه&nbs ...

خیلی خوبه از همه مهمتر عشقه بین ادما . اگ بدعشقت ازدواج کتی هیچ وقت از لحظه های بودن باهاش سیر نمیشی همیشه از دیدنش شوق داری برای من که اینطور بوده . بنظرم ارزش صبر کردن داره

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍