2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم برنامه آدم و حوا شرکت کردی؟

معتبر و اصولیه 

من چند تا خواستگار اونجا پیدا کردم

حضوری هم خیلی برنامه های مذهبی وجود داره 

سعی کن تو برنامه های کوچیک که تعداد بالا نیست بری

سلام عزیزم برنامه آدم و حوا شرکت کردی؟ معتبر و اصولیه  من چند تا خواستگار اونجا پیدا کردم حض ...

واقعا خوبه؟ من راستش احساس میکنم این برنامه ها بی فایدست.. نرم افزاره ادم وحوا منظورته؟ 

واقعا خوبه؟ من راستش احساس میکنم این برنامه ها بی فایدست.. نرم افزاره ادم وحوا منظورته؟ 

اپیکلیشن

تو گوگل بزن سایت آدم و حوا

ازونجا برنامشو دانلود کن

کاملا سنتی و اصولیه

زیر نظر جمعیت امام رضایی ها و حاج حسین یکتاس

تو مراحلش حتی مامانت یا معرفت باید تماس داشته باشن که اونا مطمئن بشن

همه چی دست خداست ممکنه از این طریق همسر مورد نظرو پیدا کنی ممکنه مثل من با چند مورد صحبت کنی و مثل خیلی خواستگارهای دیگه بهم نخورید...

راستی کانال شهید مسلم خیزاب رو تو ایتا سرچ کن

اونجا آدرس سایتش رو گذاشتن و کارشون معرفی دختر و پسرها برای امر خیره

ینی شما اطلاعاتتو پر میکنی و خودشون واسطه میشن

البته تو کانال نوشته اگ حضوری مسجد امام حسن تو کاوه شرکت کنید خیلی بهتره تا واسطه ها از نزدیک ببیننتون

اپیکلیشن تو گوگل بزن سایت آدم و حوا ازونجا برنامشو دانلود کن کاملا سنتی و اصولیه زیر نظر جمعیت ا ...

مرسی گلم. باشه توکل بخدا. البته دهه شصتی ها یکم ازدواجشون سخته واقعا نمیدونم بازد چه کرد، انگار قسمت نمیشه

اپیکلیشنتو گوگل بزن سایت آدم و حواازونجا برنامشو دانلود کنکاملا سنتی و اصولیهزیر نظر جمعیت امام رضای ...

سلام. من خانم هستم. این مجموعه شهید مسلم خیزاب عشق من رو از چنگم کشید. خیلی داغونم. میخوام خودکشی کنم. زندگی برام معنا نداره. از طرفی از خودکشی و قیامت و سوال جواب روز قیامت میترسم. کلا داغونم. عشقی که یکسال براش زحمت کشیدم. مثل آب خوردن. مردی که همه جوره دوستش داشتم. زندگی برام معنا نداره ولی جرات خودکشی هم ندارم. هیچ کاری هم از دستم برنمیاد. کاشکی تصادفی، یک چیزی بیاد منو ببره اون دنیا. تحمل این دنیا برام سخت شده. خیلی سخت