2777
2789
عنوان

تک فرزندی 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست
عزیزم وقتی شرایطش رو نداری ، مگه مجبوری باور کن حرف مردم تمومی نداره دومی هم بیاری برای سومی میرن ...

حرف مردم برام پشیزی ارزش نداره گلم حرف امشب همسرم منوریخته بهم مگه مردم تواولی چه کمکی کردن برام برای دومی بکنن 

همسرم امشب گفت نمیزارم تک فرزندباشه انگاربهم برق وصل کردن من ازبارداری وبچهداری کاری  کرده متنف ...

اگر مشکلی برای بارداری ندارین یه مدت استراحت کنید تا حال و روحیتون عوض بشه بعد

بنظرم دوتا بچه عالیه

حداقل بچه خواهر و برادری داره

این بحثای روغنفکری بعضیا کار ندارم

طرف میگه به کسی ربط نداده چندتا بچه بیاره

ولی بعد میگه کسایی که وضع مالی خوبی ندارن چندتا بچه دارن باید تنبیه شن

تناقض اندر تناقض

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام انشالله که از این به بعد راحتتر بشی 

عزیزم به خودت مربوطه و تصمیم شخصیته فقط اینو میخوام برات تعریف کنم یکی از آشنا های ما یه پسر داشتن که حالا نق و نوق گریه و اینا هم داشت بعد سه سالش که شد خانم دوباره حامله شد و یه بچه خیلی اروم و واقعا بدون دردسر بعد که این بچه یک سالش شد خانمه ناخواسته باردار شد اولش خیلی ناراحت شدن و اینا ولی خدا شاهد این بچه دنیا اومد به حدی اروم هست که در عمرم بچه اینجوری ندیدم باورت میشه این بچه حتی وقتی تازه هم دنیا اومده بود اصلا زیاد شبا بیدار نمیشد یه بچه فوق العاده اروم  خلاصه میخوام بگم نترس شاید لچه های بعدی اذیتت نکنن اخه تک فرزندی هم الانش خوبه ولی بزرگ بشه خیلی سخت میشه و خیلی دردسر داره

من تک فرزندم. بچه دار نمیشم. واقعا سخته. اگه می تونید بیارید تا مثل من در آینده پشیمون نشید. منم برای بزرگ کردن بچه خیلی سختی کشیده و می کشم. زندگی بدون سختی نیست. بچه تون گناه داره براش یکی دیگه بیارید. بچه تون دختره یا پسر؟

اگر مشکلی برای بارداری ندارین یه مدت استراحت کنید تا حال و روحیتون عوض بشه بعد بنظرم دوتا بچه عالیه ...

مشکل فراوانه کم کاری تیرویبددارم توبارداریم شدیداذیت شدم 😭😭😭بااینکه تحت نظرمتخصص بودم ولی ویارم نمیزاشت قرص توی معده ام بمونه بچه نزدیک بودسقط بشه توی ۱۶هفتگیم یه هفته نخوابیدم این دکترواون دکترتنهایی میرفتم 

منم مهم نیست بقیه چی میگفتن هرباریه چیزی میگم ول کنن حرف همسرم من واقعاآماده نیستم اصلا

گول اینایی که تبلیغ فرزندآوری میکنن نخور اینا که از کلمات روغنفکر استفاده میکنن دقیقا مغزشون پوسیده هست از زندگی و جووونیت لذت ببر که تنها چیز ارزشمند تو این دنیاست 

گول اینایی که تبلیغ فرزندآوری میکنن نخور اینا که از کلمات روغنفکر استفاده میکنن دقیقا مغزشون پوسیده ...

دقیقاچون نه درشرایط منن نه توموقعیت منن اصلادرکی ندارن فقط دهنشونوبازمیکنن حرف میزنن 

پسره ۶سالشه

وقتی یک بچه دیگه بیارید، خودتون خیلی راحت می شید. وگرنه تا آخر باید براش جای خواهر و برادر نداشته اش را پر کنید. همسر شما هم مثل همسر من همکاری نمی کنه و این سختی تک فرزندی رو خیلی زیاد می کنه. از کسی که مثل شما از بارداری و بچه داری خسته شده ولی دومی رو نیاورده و الان دیگه پشیمونی براش فایده ای نداره عبرت بگیرید.