2777
2789
عنوان

تک فرزندی 🥲🥲🥲

333 بازدید | 33 پست

۲۲سالم بودباردارشدم لحظه ای که فهمیدم باردارم بهترین لحظه ی عمرم بودولی بعدش تا۵ماهگیم بارداری افتضاحی داشتم چون اصلانمیتونستم چیزی بخورم همسرمم همکاری نمیکردبعدش یواش یواش راه افتادم بعدازبه دنیااومدنشم فکرمیکردم لحظات بدم تموم شده اماشروع شدتایک سال عذاب کشیدم کولیک بیخوابی دندون درآوردنش اصلاغذانخوردنش بی تجربگی های من ایناگفتم برای دومی من اصلاآماده نیستم بارداری یعنی کابوس برام 

هروقت کسی میگه چرانمیاری میگم همسرم نمیخوادواقعاهم نمیخوادبخدابه پیرپیغمبرمن خانوم جوون ببینم بچش تک فرزنده یااصلاقصدبارداری نداره اصلانمیپرسم چون واقعاشرایطشودرک میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیار عزیدم واقعا بچه سخته درسته که تک بودن خوب نیست ولی ادم واقعا با دومی بدتر پیر میشه من افسرده و غصبی شدم هشت ماهه همش خونه ام بچه کوچکه به کوچکترین هوایی مریض میشه 

افتصاحه افتضاح

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
هروقت کسی میگه چرانمیاری میگم همسرم نمیخوادواقعاهم نمیخوادبخدابه پیرپیغمبرمن خانوم جوون ببینم بچش تک ...

هر کسی به خودش ربط داره چند تا بیاره 

ولی اون پدر و مادری که وضع مالی خوبی ندارن و سه چهارتا درست میکنن باید تنبیه بشن 

به کسی چه؟ زندگی هر کس به خودش مربوطه. بعضی‌ها نمیتونن خوشی و راحتی کسی رو ببینن میگن بچه بیاره گرفت ...

واقعادکترمم گفت اگه میخوای بدبخت کنی بچتووخودتوبیارش تواین شرایط

عزیزم وقتی شرایطش رو نداری ، مگه مجبوری

باور کن حرف مردم تمومی نداره

دومی هم بیاری برای سومی میرن رو مخت

زندگی خودت نابود میشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

تک فرزندی واسه خوده بچه  عذاب اوره

بخداتاموقعیتم کسی قرارنگرفتین چیزی نگین لطفابرای بچه عذابه پس مادرچی من جونموبرای پسرم میدم هاولی واقعادوران بدی گذروندم وحشت دارم