2777
2789
عنوان

اب رفته تو گوش بچم چکار کنم

445 بازدید | 8 پست

میگه گوشم درد میکنه بردمش دکتر میگه چیزیش نیست الان با دستمال گوششو پاک کرده خیس شد دستمال چکار کنم میگه هنوز اب توشه هرچی پاکم کردم بازم میگه اب توشه اگه راه کار دارید بگید ممنونم

با گوش پاک کن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاک کردم ولی بازم میگه اب توشه

گوش پاکن اصلا توگوشش نکن خطرناکه بگونیمساات بخوابه روهمون گوشش ک اب رفته تابیادبیرون.اب گوش بچه روهمیشه حتما بلافاصله بعدحموم بگیر.انگشت کوچیکتو بپیچ به پارچه تمیز نخی یاململ اروم توگوشش تکون بده بگوسرشو کج بگیره تا گوشش خالی شه وگرنه عفونت میکنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
باد سشوار گرم  از دور بگیر خشک میشه هیچی تو گوشش نکن

بادبگیره گوش دردمیشه حتی گرم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
باشه ممنون عزیزم 😘 والا پاک میکنم فکر نمیکردم این جوری بشه🥲

چرا بایدخوب اب گوششوبگیری وگرنه عفونت میکنه پسرکوچیک من۱۱سالشه هنوزاب گوششومن میگیرم