2777
2789

نمیتونم جوابشونو ندم 

خیلی زود عصبانی میشم بعد هر چی به ذهنم میاد میگم...

خیلی پشیمونم بچه ها

میترسم نفرین کنن اونوقت کل آینده ام اون چیز هایی که میخوام بهشون برسم از بین بره😥

چیکار کنمم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلاب بخور اعصابو اروم میکنه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

سعی کن اعصابتو کنترل کنی و هروقت عصبی میشی کاغذی چیزی پاره کن یا هرچی تو ذهنته بنویس اما به مادر پدرت پرخاشگری نکن عزیزم اصلا برو مشاوره کمکت میکنه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

یه راه حل بگم واسه خودت جریمه بزار مثلا اگر بی احترامی کردی ۱۰ هزار تومان جریمه کن خودتو که مثلا بدی صدقه یا هر جا ببخشی رو این قضیه هم جدی باش چند بار که ببینی مجبوری هزینه کنی از سرت میوفته