2777
2789

مو خوره از خشکی میاد حتما خیلی خشکه موهات

توی حموم ماسک بزن

بعد حموم هم آب موهاتو با حوله یا تیشرت نخی بگیر ماسک بزن و بعد روغن نارگیل

هیچوقت موهاتو محکم نبند

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر موهاتو بزن موخوره هاش بره بعد که زدی همیشه بعد از حمام، یا هر روز نوک موهاتو کرم مو و روغن و اینجور چیزا بزن

موخوره اکثرا از خشکی ایجاد میشه، اگه موهاتم بلنده موقع خواب ببافشون یا توی جوراب بکن که با بالشت اینا تماس گمتری داشته باشه

از شونه پلاستیکی هم استفاده نکن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

آرایشگاه موخوره گیری کن بعد سس مایونز روغن نارگیل با هر روغن دیگه ای که داری با آبلیمو و تخم مرغ مخلوط کن بزن سرت یه نیم ساعت یه ساعت بمونه بشور ماسک مو بدون شستشو  بزن شامپو کن خوب آبکشی کن چند وقتم تکرار کن تا موهات زنده بشه

آرایشگاه موخوره گیری کن بعد سس مایونز روغن نارگیل با هر روغن دیگه ای که داری با آبلیمو و تخم مرغ مخل ...

مگه موهاش الویه ست؟؟ 😂😂😂

سس مایونز و تخم مرغ و ابلیمو😂😂😂

موهات صافه اره؟ ازین مو خوبا؟

نه حالت داره از اینا که میره تو هوا 😐😐

موهای منم موخوره زیاد میزنه، همش کرم مو میزدم، دیگه کوتاه کردم راحت شدم ، زود زود کوتاه میکنم

سدر و حنا هم برا ریزش مو استفاده میکنم، تازگی موهام زیاد میریزه

نه حالت داره از اینا که میره تو هوا 😐😐 موهای منم موخوره زیاد میزنه، همش کرم مو میزدم، دیگه کوتاه ...

واسه من با این ماسکه خوب شده سدر و حنا مو رو خشک تر میکنه اگه استفاده میکنی باید روغن مالی بکنی این ماسکی که گفتمم خیلی خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز