2821
2789
عنوان

کنکوریای ۱۴۰۳😱🙂😍

267 بازدید | 25 پست

بگید رشته تون چیه

روزی چندساعت درس میخونید و تست میزنید

و هدفتون چیه!!!

خودم روزانه بین ۸ تا ۱۰ ساعت درس میخونم تعداد تستام فعلا زیاد نیست و هدفم قبولی پزشکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر تست بزن

من انسانیم هدفم معلمیه ولی هنوز شروع نکردم 

امروزیم که میخواستم شروع کنم بخاطر این هوای لعنتی از درد گلو و نفس تنگی  نمیتونم بخونم بعضی وقتا میگم خوشبحال اونایی که تو روستا زندگی میکنن هم سهمیه دارن هم هوای خوب 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

ولی مهمترین چیز تسته

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

شما امتخان شبه نهایی ادبیات ندارید؟؟؟

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
منابعت چیا هستن? پشت کنکوری ای?

خیلی سبز ، میکرو گاج ، میکروطلایی و سه سطحی قلم چی

( برا هر درسی متناسب با سطحم گرفتم )

و بعدا منبع دوم سطح بالاتر میگیرم

نمیشه گفت پشت کنکوریم

چون سال گذشته فقد برای مدرسه درس‌میخوند و حتی یه‌ دونه تستم نزدم