2777
2789
عنوان

بیایین صحبت کنیم..

185 بازدید | 22 پست

نامزدم  دست ودلباز ودلسوز چندوقت پیش ینفریچیزی خواست بخره  500تومن پول کم داشت نامزدم حسابش کرد بعدالان میگه نمیگیرمش دیگ واسه خودش راستش الان ازنظرمالی تحت فشاریم پول نیس من دندونام عصبی کشی کنم بهش میگم نکن ازاینکارا خودمون الان بیشترنیاز داریم گوش نمیگیره توروخدا بگین چطور بااین ادم رفتارکنم بحث نشه طرف مقابلم ازخدا خواسته میخوادپول رو نده اعصابم بهم ریخته  

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومم اول اینکه حتما شاغل شو و تو دوران نامزدی نباید زیاد از نامزد انتظار داشته باشی پول عصب کشیتو بده 

دوم اینکه این ادم احتمالا تو رودر وایسیع

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست ❄️🧊

نبابا 500هزار درسته زیادنیس ولی ازنظر مالی روب راه نیستیم

بله متاسفانه شرایط برا همه سخته خیلی

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اومم اول اینکه حتما شاغل شو و تو دوران نامزدی نباید زیاد از نامزد انتظار داشته باشی پول عصب کشیتو بد ...

عقدیم عزیزم بابام ب روخودش نمیاره هزینه دندونام بده نامزدمم مشکلی نداره دندونام درست کنم ولی هزینش زیاد فعلا نمیتونم درسشون کنم

اگر طرف مقابلم اوضاعش خوب نبود یاخودمون مشکل مالی نداشتیم عب نداشت ولی طرف مقابل شوهرش ماهی40تومن حق ...

حق با شماس

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام عزیزم راستش مشکل حادیه

خوب اول باید بگردی ببینی چرا این رفتار رو داره

مثلا نیاز به دیده شدن داره یا مثلا دوس داره ازش تعریف کنن

بنظر من مشکل مالی رو یبار خیلی بهش از نزدیک نشون بده مثلا برین دندونپزشکی و وقتی قفل کرد و مجبور شد مبلغ رو بپردازه چنان کرده نکردش میاد جلو چشمش که خدا میدونه و باور کن براش عین درس میشه که دیگه بریز و بپاش نکنه و اگر روت میشه و جنگ نمیشه به همونی که پونصد تومن رو داده بگو بی زحمت برگردون خودش نیاز داره که اونم یاد بگیره جواب محبت رو نباید اینجوری داد.

امیدوارم کمکی کرده باشم.

عقدیم عزیزم بابام ب روخودش نمیاره هزینه دندونام بده نامزدمم مشکلی نداره دندونام درست کنم ولی هزینش ز ...

باباها چشونه اصن نباید بزارع نامزدت بفهمه نیاز ب ترمیم داری سریع بدع😏خب عزیزم نمیخوای شاغل شی؟ اخه پسرایی ک وضع مالی خوبی ندارن بهتره همسرشون شاغل بشه

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست ❄️🧊

سلام عزیزم راستش مشکل حادیه خوب اول باید بگردی ببینی چرا این رفتار رو داره مثلا نیاز به دیده شدن د ...

مرسی عزیزم متاسفانه اونی ک بهش پول داده ازنزدیکان خودم شوهرم بهم گفت حق نداری ازش پس بگیری