2777
2789
عنوان

دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 22 پست
چجوری تحریم کنم زورم نمیرسه .خسته ام

قوی باش، بگو منم دلم تنگ میشه برای مامانم، نمیتونم، 

تاوقتی که بزارت بری وبیایی، البته با خشم وجنگ نه، با زرنگی وزنانگی

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
قوی باش، بگو منم دلم تنگ میشه برای مامانم، نمیتونم،  تاوقتی که بزارت بری وبیایی، البته با خشم ...

من پدر و مادرم جدا شدن ۴ ساله .اون میگه تو فقط به فکر مامانتی که بری اونجا .میگه لیاقت نداری بری تا بزرگ شی .از وقتی چند وقت پیش بحثمون شد دیگه نزاشت برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری این مردم ازارا میخوان جواب خدارو پس بدن.من که سپردم به خدا 

خیلی سخته من همش از پنجره غروب رو تماشا میکنم غصه میخورم میگم آخه چرا خونه مادر خودش راحت میره اجازه هیج کسو لازم نداده ولی من..... باید التماس کنم دعوا کنم اخرشم با چشم اشکی و دل خون شاید ببریم شهر مادرم  

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
خیلی سخته من همش از پنجره غروب رو تماشا میکنم غصه میخورم میگم آخه چرا خونه مادر خودش راحت میره اجازه ...

عزیزم.خدا بهت صبر بده دعا میکنم مشکلت حل شه به حق امام حسین.مشکل منم حل بشه 

من پدر و مادرم جدا شدن ۴ ساله .اون میگه تو فقط به فکر مامانتی که بری اونجا .میگه لیاقت نداری بری تا ...

الان چند سالته

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
عزیزم.خدا بهت صبر بده دعا میکنم مشکلت حل شه به حق امام حسین.مشکل منم حل بشه 

انشالله انشالله آخه چجوری خواهر فقط امیدم به دوتا دخترامه که بزرگ بشن و بشن همدمم

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
انشالله انشالله آخه چجوری خواهر فقط امیدم به دوتا دخترامه که بزرگ بشن و بشن همدمم

به خدا بسپار درست میشه .به شوهرت بگو مجبورش کن ببرت .به خانوادت بگو بهش بگن بیارت