2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره

314 بازدید | 17 پست

حالم ازش بهم میخوره یه عقده ای به تمام معناست جای 40 انگار 14 سالشه عقده بحث کردن داره فکر میکنه خیلی شاخ میشه با اینکار😑 زمانی که خوبه خوبه باهات

یهو که عصبی میشه هرچی خرج کرده واست منت میذاره که اره نباید فلان چیزو برات می‌خریدم فکر کردی چه عنی هستی

دقیقا همینو میگه یا نقطه ضعف هامو به روم میاره فکر میکنه چون داداشم بهش احترام میذاره همه میترسن ازش

خیلی بد دهنه نمیدونم کدوم مادری به بچش انقدر بی احترامی می‌کنه 

باعث میشه هرچی خوبی میکنه به چشمم نیاد 

درسته😐😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا میتونی کمتر صحبت کن خودت اینقدر مشغول نشون بده که اصلا وقت نکنی با کسی بحث کنی و همیشه مرتب و و منظم باش و آتو دست کسی نده

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
خب باشه شما آروم باش احتراشمو نگه دار 🤗 

احترام باید دو طرفه باشه وقتی فحش میده انتظار داره منم همیشه باهاش خوب رفتار کنم درکل من جوابشو نمیدم بی احترامی نمیکنم ولی این اخلاقش حالمو بهم میزنه

احترام باید دو طرفه باشه وقتی فحش میده انتظار داره منم همیشه باهاش خوب رفتار کنم درکل من جوابشو نمید ...

ببین شاید مشکلات زناشویی داره که نمیتونی بیان کنه و اینکه شاید از اون تیپ آدماس که قبل از دوره پریودی دور از جون سگ میشن 

احترام باید دو طرفه باشه وقتی فحش میده انتظار داره منم همیشه باهاش خوب رفتار کنم درکل من جوابشو نمید ...

آفرین دختر خوب خدا صبر و خیر بهت بده و إن شاءالله مامانت درست بشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
ببین شاید مشکلات زناشویی داره که نمیتونی بیان کنه و اینکه شاید از اون تیپ آدماس که قبل از دوره پریود ...

نه با بابام اوکین

کلا با همه همینه خوب باشه خیلی باهات اوکیه

زمان عصبانیت گند میزنه به هرکار خوبی که انجام داده یا برات خرجی کرده بخدا دلم میخواد مستقل باشم هیچیییی ازش نخام چون مطمعنم بعدش میخواد منت بذاره

دوست دارم بگم منتها صدرصد جرم میده تا روزها باهام چس میشه 

بگو مامان جان ایندر بی تربیت نباش یا بگو مادر فلانی تا حالا بهش حرف بد نزده با اینکه دختر بدیه خیلی زشته مادر آدم به آدم‌فحش بده . خدابیامرزه مادرمو اونم فحش میداد اما نمیدونم چرا به دل نمیگرفتم حق میدادم‌بهش . الان راضیم‌زنده باشه منو ببنده به فحش منم نگاش کنم بگم عزیزم بیشتر بگو تو فثط حرف بزن صدات یادم‌داره میره

2790
2778
2791
2779
2792