2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برگردی عقب بازم زایمان طبیعی میکنی؟

الان ممکنه بگن نه یکی دوسال میگذره باز جوابشون مثبته

البیته بدن همه با هم فرق داره

حتی خواهر با خواهر

یا زایمان اول با دوم فرق داره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان ممکنه بگن نه یکی دوسال میگذره باز جوابشون مثبته البیته بدن همه با هم فرق داره حتی خواهر با خو ...

منم توزایمان دردم زیاد بود ولی بازم طبیعیو ترجیح میدم دوسه ساعت تحمل کردم تموم شد هیکلمم خراب نشد بعدش دیگه راحت راحت بودم البته حین زایمان میگفتم سزارینم کنید ولی خب الان راضیم

تا چهل روز طبیعیه لکه بینی 

اگه فعالیتت زیاد شده شاید لکه بینی احتمالا واسه ی اونه 

اگه شدید هست یه سونو بده خیالت راحت بشه بقایای جغت و...نمونده باشهکاچی بخور و تقویت کن کمرت رو

پریود شدی اسی نترس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببخشید اسی من صب معاینه تحریکی شدم برای زایمان بعدش  پیاده روی کردم اومدم خونه درد زایمان هر ده دیقه یبار میومد ترشحات موکوسی صورتی دارم 

الان کمر دردشو ندارم ولی دلم درد داره

چنروز دیگ احتما زایمانم هست؟

دوسانت بازم گردنه رحمم سفت سر بچه تو لگن

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
امشب 

شت:/😑

نزدیک ۵دیقه انگولکم کرد گفتم میخام بزام

کمر درد انچنانی ندارم درد شکمم تقریبا هر نیم ساعت شده

اما ترشحاتم زیاد شده نسبت به صبح

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺