2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخاد😂

591 بازدید | 59 پست

من ۲۲ سالمه دوست دارم شوهری داشته باشم😂

دلم میخاد یه مرد کنارم باشه 

هوامو داشته باشه 

عاشقانه دوسم داشته باشه....

نمیدونم ازدواج خوبه یا نه ولی دلم میخاد😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه همسنیم😂منم خیلی شوهر میخاستم دو سه هفته ای میشه ب مراد دلم رسیدم😍🤣امیدوارم تو هم زودتر نیمه گمشدتو پیدا کنییی😍❤️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
سفارش ندادی هنو؟

نه منتظرم خودش بیاد😂

حس خل شدن دارم😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

از صبح  تا ۵ عصر سرکاره ،میاد هم میخوابه خستست

وقت و انرژی نداره عاشقانه باشه 

این چیزا که گفتید همش توی فیلم و کتاب هاست 

خوداگاه❣️به هر چی فکر کنی میشه😍💰💶💸❤️🔥

خر نشی

والا یه بار خر شدم باید مراقب باشم😂