2777
2789
عنوان

طلا

181 بازدید | 13 پست

خانوما بنظرتون الان یکم پول داریم طلا بخریم بهتره یا اونو بزاریم روش ماشین بگیریم بنظرتون این ثبات قیمتا تا کی ادامه داره زمستون بهتره برا ماشین یا الان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین اگه میخاهی بخری بخر نزدیک عید یکم قیمتافرق میکنه اما بازارماشین راکده اگه مصرف کننده یی بخر

طلا راهمه میگن گرون میشه تا عیدمیگن۳۶۰۰میشه من دیدم تو پیج ها دیگه نمیدونم

ماشین اگه میخاهی بخری بخر نزدیک عید یکم قیمتافرق میکنه اما بازارماشین راکده اگه مصرف کننده یی بخر ط ...

اینده خونه رو چی میببنید میخوام بفروشم یکی دیگ بخرم چه زمان بفروشم بهترین سودش رو داده ؟؟؟

بعد عید یا الان؟

اهان ینی میگین طلا سودش بیشتره 

اره 

سود ماشین که کلا میگن دیگه بازار نداره مسکن را میگن از بعد بهمن از رکود خارج میشه

طلا اب شده معتبر بخر نری طلا بخری که شناسه نداره توش عیارش کم باشه

اره  سود ماشین که کلا میگن دیگه بازار نداره مسکن را میگن از بعد بهمن از رکود خارج میشه طلا اب ...

حالا ماشینو هم براسود نمیخا بخرم برا مصرفه ولی میگم یدفه نره بالا نتونم دیگ بخرم 

طلا اب شده ک جرعت نمیکنم 

اینده خونه رو چی میببنید میخوام بفروشم یکی دیگ بخرم چه زمان بفروشم بهترین سودش رو داده ؟؟؟ بعد عید ...

من که خودم اطلاعاتی ندارم چندتا پیج دنبال میکنم

خونه را میگن گرونتر میشه ولی راکده یعنی قیمتی من میگم که قیمت عرف. هست اما خریدار نیست مردم توان ندارن بخرن 

فکر کنم بعد عید گرونترم میشه اما اگه میخاهی جابجا کنی همزمان بخرو بفروش خونت را نقد نکنی الکی ازدستت میره

شرایط خونه چطوره ؟؟ میخوام بفروشم یکی دیگ بخرم چن زمان بفروشم بهتره؟؟

الان وقت خوبیه چون قیمت خونه مقداری پایین کشیده ولی چون بازار راکد هست خریدار کمه

کاربر آقا