2777
2789
عنوان

ناامیدم

78 بازدید | 5 پست

از ازدواج ناامیدم ،،، هر موقع کسی که دوسش دارم میگه وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون مثلا فلان چیز،،،، از عصبانیت میترکم همزمان اشکمم میاد انگار ناامیدم از اینکه منم برم سر زندگیم انگار باور نمیکنه مغزم چیزی درست شه

چرا آخه؟ باز تو یکی رو داری که دوسش داری میخواد باهات ازدواج کنه چرا آخه. پس ماها که هیچکس نگامون نکرده چی بگیم 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
چرا آخه؟ باز تو یکی رو داری که دوسش داری میخواد باهات ازدواج کنه چرا آخه. پس ماها که هیچکس نگامون نک ...

بستگی به سن هم داره قبلا انقدر داغون نبودم،،، اون یه شهر دیگست بعد خونوادم مخالفت میکنن سنگ میندازن منم خسته ام،،، میبینم یکی متاهل هست همش تو دلم میگم خوش به حالش درو باز میکنه میره تو خونه خودش میتونه بره سفر با شوهرش میتونن برن مهمونی و کسی کوفتشون نکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واسه شما هم سخته البته اگه ۲۵ به بالایی

من 35 هستم هرکاری کردم ازدواج کنم نشد که نشد. براهمین میگم بهت. من که بریدم دیگه. انشالله مشکلت حل بشه. برات دعا میکنم دختر🌹

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من 35 هستم هرکاری کردم ازدواج کنم نشد که نشد. براهمین میگم بهت. من که بریدم دیگه. انشالله مشکلت حل ب ...

منم ۲۸ سالمه ،،، همون بریدنه خیلی بده  ممنون عزیزم انشاالله شما هم ازدواج کنی خیلی دیدم تو سن شما و بیشترم ازدواج کردن ولی خب به هر حال تموم اون سالهایی که آدم میخواسته و نشده زجر کشیده