2777
2789

و خدا به دلت نگاه میکنه و اندازه دلت بهت میبخشه😐 پس چرا خدا هوای دل دشمنای منو داره! اینا همش دروغه..تا حالا هرکس که نسبت به من حسادت داشته یا دشمنی داشته یا زیرآبمو زده..هرکی دلمو شکسته و بهم بدی کرده.. نون بیشتری از دلش خورده😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ب تو بد کرده و تاوانشو یجا دیگه داده و شاید ب چندین نفر خوبی کرده و نون اون خوبیشو داره میخوره  .

اونی که دشمن منه حتما بد نیست .

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

من یجاها قبول دارم ی جاها ن 

یکیو میشناسم بی حد و حساب و چشم داشت ب بقیه خوبی میکنه خدا همینجوررری میسازه براش

یکیو هم میشناسم ادم خیلی خوبیه خیلی از خود گذشته اس از خودش میزنه ب بقیه کمک کنه ولی هشتش گرو نهشه😖

من خبر دارم چون میشناسمشون هیچ شایدی درکار نیست..

عزیزم  تو اونی که دیدی رو باور داری درک میکنم 

ولی آدم نمیتونه هیچ کسو بشناسه حتی کسایی ک سال‌های سال باهاش زندگی کرده یهو میبینی اونی که میپرسیدی چقد بد بوده و یا اونی ک فک میکردی بده در کنار اون بدی هاش ی کارای انسانی کرده ک خدا رو خیلی خوش رفته

بزار یه چیزی بهت بگم عزیزم 

تو این دنیا هر کی ظالم ،سالم

ببین والاه کسای در اطرافم دیدن با مال حروم ب یه جایگاهی رسیدن که نگو والاه هیچ تاوانی هم پس ندادن

نتیجه می گیریم خدا هم اونا رو دوست داره همیشه هواشونو داره.

منی که هر نه حروم خورم ن ظالم چند ماهه دارم خدایی که همه حواسش ب آدمای بد هست رو صداش میزنم انگار ن انگار که خدایی هست

من دارم تاوان گناه یکیو میدم که اون عشقشو میکنه من تاوان کاراشو میدم و خدا هم که حواسش ب ادمای خراب و حروم خور ظالم هاس

شاید ب تو بد کرده و تاوانشو یجا دیگه داده و شاید ب چندین نفر خوبی کرده و نون اون خوبیشو داره میخوره ...

مثلا من یجا بصورت موقت سرکار بودم یکی از نزدیکانم براهمین حسودی میکرد همش میگفت خوش بحالت حتی خبر آوردن سراین موضوع گریه کرده ولی الان خودش با پارتی استخدام یه اداره شده و من بیکار😶

مثلا من یجا بصورت موقت سرکار بودم یکی از نزدیکانم براهمین حسودی میکرد همش میگفت خوش بحالت حتی خبر آو ...

والا چی بگم ..

نظر شخصی و تجربه من بود ک گفتم

بزار یه چیزی بهت بگم عزیزم  تو این دنیا هر کی ظالم ،سالم ببین والاه کسای در اطرافم دیدن با ما ...

درسته دقیقا همینه برا همین انقد زورم میاد یه عده همش میگن آدما نون دلشون میخورن😏

باشه پس چرا خدا کارای خوب و انسانی منو نمیبینه😑

از کجا میدونی نمیدونه .

دنیا انقد پر بلا هست که شاید خدا بخاطر کارای انسانیت 

که خودت نمیدونی ولب نجاتت داده