نمیدونم از کجا شرو کنم فقط میخوام خودمو خالی کنم چون اینجا هیچکس هیچکی رو نمیشناسه شاید یه کم درک بشم
جدیدااا خیلی حواس پرت شدم به شدت به خاطر این کار دارم تو امتحان اذیت میشم مثلا باا اینکه سوالو بلدم ولی سوالو نصفشو ندیدمم یاا خوندم یادم رفته بنویسم به خاطر این نمره ازم کم میشه امروز شیمی داشتیم به خاطر این ۲ نمره ازم کم شد با خودم میگم اوکیه مهم اینه تو سوالو بلد بودی فقط حواست نبود ولی مگه میشه امتحان جغرافیا امتحان عربی و... داره همین بلا سرم میاد پارسال اینجور نبودم خودمو همش با گذشتم مقایسه میکنم که چقد قوی بودم یهویی با عرض ۳ ماه اینجور بلایی سرم اومده
یاا به شدت درس میخونم جوری که متن کتابو کامل حفظی میگم ولی فردا که ازم میپرسن همشون یادم رفته جوری که اصن سوال هم برام اشنا نیست یاا سوالو میدونم حتی میدونم دقیقاا کجای کتابه جوابش یادم نمیاد
دیگه خسته شدم تااا کی قراره اینجور باشه خدایااا هی به خودم میگم فردا بهتر از دیروزه ولی اینجور نیست فقط داره بدتر و بدتر میشه دیگه به کل امیدمو از دست دادم فک میکنم خنگم شاید وااقعن هم اینجور باشه نمیدونم شاید حکمتی داره که این بلاها داره سرم میاد