2777
2789
عنوان

چرا همه دنبال شوهرن؟ 🙄

729 بازدید | 35 پست

واقعا چی تو شوهر کردن دیدین؟ همه دنبال شوهرن مهمم نیس کور چلاغ کچل باشه، فقط شوهر باشه واسشوت کفایت میکنه. میای میبینی یا تاپیک میزنن چله ازدواج، چله شوهر دار شدن دعا برای ازدواج سریع، یا میبینی مینالن از بی شوهری، دهه هشتادی ها هم که نگم دارن بچه دومشونو میارن😐

وقتی هم ازدواج میکنن چنان بهش افتخار میکنن و میان با ذوق میگن انگار موفقیت بزرگی رو نصیب شدن، اینجا دختر 16ساله ازدواج کرده، 18ساله بارداره، واقعا جامعه داره به کجا کشیده میشه؟! 

وقتی هم چیزی میگی میگن زندگی خودشه، به کسی مربوط نیس، یعنی چی به کسی مربوط نیس، این یه اسیب بزرگ به جامعه اس و امار طلاق بخاطر همین بالا میره و بعد تو این جامعه کوفتی منم زندگی میکنم. ادم واقعا میمونه خب اون طرف وقتی ازدواج میکرد عقلش نمیرسید که کوچیکه، خانوادش چکاره بودن که دخترشونو دستی دستی بدبخت کردن؟! 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

پسره استایلش مثل فرغونیه که ازطبقه ۱۲ أم افتاده

سربازیشو باعقل ناقصش معافیت گرفته ، اونوقت واسه بی شوهری جک میگه!!!

خب کلنگ، موجود ناشناخته ی جنگل های ماداگاسکار، بیل بدون دسته …

اگر قراره تو شوهر باشی که دختره وبا بگیره زندگیش قشنگتره!😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۰ازدواج کردم ۲۵ بچه دار شدم

ولی معتقدم ازدواجم خیلی زود بود از اون بدتر که شوهرمم سنش کم بود واقعا روزهای سختی رو پشت سر گذاشتیم تا الان که ۳۱ سالمونه تازه یه کم به ثبات رسیدیم.بطور خلاصه پوستمون کنده شد

البته شرایط واخلاق و خصوصیات اخلاقی هرکسی متفاوته نمیشه برای همه یه جور نسخه پیچید باید همه جوانب رو در نظرگرفت

یکی تاپیک میزنه حس ششم سریع میریزن سرش، کی شوهر میکنم، چه شکلیه مشخصاتش چیه. کی میاد خواستگاریم و..... 

بابا چخبرتونه؟ 😂

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

والا منم یکی از همسنام چهارده سالگی ازدواج کرده دوسال پیش یه بچش دنیا اومد الآنم دومی رو بارداره بیست سالشه تازه

به نظرم هموناخوب کاری میکنن 

نه مثله خانواده من،هرکی میخواد بیاد خواستگاری رد میکنند میگن هنوز بچه ای

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿
والا منم یکی از همسنام چهارده سالگی ازدواج کرده دوسال پیش یه بچش دنیا اومد الآنم دومی رو بارداره بیس ...

بنظر منم كار درست تو سن كمه

حالا نه ١٤

حداقل ١٨،١٩

من ٢٥سالمه خدا شاهده هنوز نتونستم 

منم دوس دارم ازدواج کنم، مرتب چله میگیرم، چون دوس دارم زندگی مستقل داشته باشم چون دوس دارم در پیری خانواده داشته باشم. آیا داشتن فرزند بده، کجای دنیا تشکیل خانواده دادن بده، البته من 34 ساله هستم و با ازدواج در سن پایین بشدت مخالفم، درسم رو خوندم فوق لیسانس گرفتم برا کارهم تلاش کردم ولی اونیکه میخواستم نشد. تو زندگی آدما نیستید نمیتونید درکشون  کنید. لطفآ مسخرشون نکنید. 

والا منم یکی از همسنام چهارده سالگی ازدواج کرده دوسال پیش یه بچش دنیا اومد الآنم دومی رو بارداره بیس ...

شما چنسالته؟ 

بنظرت اون دوستت چیزی از زمان مجردیش فهمید؟ 

کلا چیزی از زندگیش فهمید؟ همش ک قراره بچه داری بکنه

بنظر منم كار درست تو سن كمه حالا نه ١٤ حداقل ١٨،١٩ من ٢٥سالمه خدا شاهده هنوز نتونستم 

آره واقعا سن پایین بهتره البته اگه شرایطو آمادگی واسه ازدواج داشته باشه

منم دوس دارم ازدواج کنم، مرتب چله میگیرم، چون دوس دارم زندگی مستقل داشته باشم چون دوس دارم در پیری خ ...

منظورم شما نیستید

افرادی هستن که در سنین پایین دنبال شوهرن. 

شما چنسالته؟  بنظرت اون دوستت چیزی از زمان مجردیش فهمید؟  کلا چیزی از زندگیش فهمید؟ همش ...

بیست سالمه 

والا اون که زندگی خیلی خوبی هم داره خیلی هم خوشبخته

بیست سالمه  والا اون که زندگی خیلی خوبی هم داره خیلی هم خوشبخته

خب گلم بیست سال واقعا زوده