2789
عنوان

مادر شدن🫠

127 بازدید | 17 پست

سلام بیاید بگید 

بنظرتون چندسالگی مناسب برای بارداریه 

شما خودت چند سالگی مادر شدی 

بارداری زیر۲۰ رو قبول دارید؟؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیر ۲۰ نه چون باید به پختگی لازم برای مادر شدن برسی

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂

منم ۱۹ عقدم تا ۲۰ نشم بچه نمیارم

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
زیر 20 زایمان داشتم راضی ام الان که باردارم حس میکنم توان قبلی رو ندارم بارداری قبلی خیلی خوش گذشت ...

چ خوب یعنی میگی زیر ۲۰ زایمانت راحت بود؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
جدی سخت نبود

نه چیش سخت باشه بنظر من شما۳۰سالتم باشه تجربه 

بچه اول سخته 

ربطی ب سن نداره 

ولی خب دیکه زیر بیست هم خوب نیست من سزارین شدم 

مثلا سخته زایمان طبیعی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چ خوب یعنی میگی زیر ۲۰ زایمانت راحت بود؟

زایمانم خوب بود. متوسط. بعد زایمان هم برا خودم میچرخید و خوش بودم

توی بارداری هم یه نیروی عجیبی داشتم. انگاری حالم خوب بود همش

اما الان اصلا بدنم توان نداره 

با اینکه تمام این سال ها مولتی ویتامین و همه رسیدگی ها رو به خودم داشتم، ولی از بارداری قبلی راضی تر بودم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
عزیزم🥹میگذره

میدونی حس خودم اینه هر چی سن بالا تر باشه بارداری ها سخت تره و عوارضش بیشتر

آره انشاالله.... میگذره 🙃😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

اگ خوانواده خوبی دارید عمه و خاله دایی های خوبی می‌تونه داشته باشه فرزندتون اگ میتونیدخوشحال وشادنگهش دارید ووضعیت مالی نسبتامناسبی دارید درکش میکنید وصرفامحض سرگرمی و...نیست زمان مناسبش هست