kukguhkkh مدیر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 عنوان اگه از خدا بخوای.... | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست یکی از ارزوهاتو براورده کنه اون چیه؟من خودم اینکه یه شغل خوب پیدا کنمبیاین واسه همدیگهه دعا کنیم که ارزوهامون براورده بشه خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور 1402/08/23 | 15:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 من حامله بودم همه مگفتن چقدرشکمت کوچیکه یکروزیک تیکه کاغدبرداشتم نوشتم خدایابچم بالای ۳کیلوباشه زایم ... اون بالایی که صلاح بنده هاشو میدونه وگرنه مردم که خیلی حرفا واسه خودشون میزنن خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
فران۱۴۰۰ عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1086 خیلی جواب میده اینکارمن آرزوم بودخونمون روبفروشیم وازجایی بتونیم بخریمک شوهرم مغازه درست کنه دقیقاهمون شدازجاییکه میخاسم باشرایطی ک میخاسم اصننن برام قابل باورنبود.الن خریدیم داریم کمکم بالاشودرست میکنیم