2777
2789
عنوان

اگه از خدا بخوای....

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
بچه پول

انشالله سال دیگه این موقع دامنت سبز باشه  

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دلیم سالم باشه🥲

انشالله  

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
خونمونوزودتربتونیم بسازیم.یک ماشین خوب بخریم همیشه سالم باشیم.فرج امام زمان.دنیای بدون فقط بدون جنگ ...

انشالله  

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم❤

قربونت برم

انشالله سال دیگه اینموقع هممون به آرزوهامون رسیده باشیم...مطمین باشی هرچی بخای به هرچی فکرکنی همون میشه منکه تاالن هرچییی خاستم بهش رسیدم ازقانون نوشتن استفاده کنیدهرچی میخاین بنویسیدبزارین لای قرآن بعدچندوخت ک بریدسراغش به نصف بیشترش رسیدین

من هر چی آرزو دارم مربوط میشه به پسرم 

از خدا میخوام همتون به آرزوهای قشنگتون برسید ❤️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
انشالله سال دیگه اینموقع هممون به آرزوهامون رسیده باشیم...مطمین باشی هرچی بخای به هرچی فکرکنی همون م ...

من هر چی آرزو دارم مربوط میشه به پسرم  از خدا میخوام همتون به آرزوهای قشنگتون برسید ❤️

همچنین انشالله پسر شمام عاقبت به خیر باشه

انشالله سال دیگه اینموقع هممون به آرزوهامون رسیده باشیم...مطمین باشی هرچی بخای به هرچی فکرکنی همون م ...

ی بار دلم خیلی شکسته بود فک میکردم ته دنیاست با گریه خواستمو نوشتم و گذاشتم لای قرآن، ی سال شاید بیشتر چشمم افتاد به اون نوشته و چقد خدارو شکر کردم که اون روزا گذشت و چقد باعث شد بیشتر از قبل سمت خدا برم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
همچنین انشالله پسر شمام عاقبت به خیر باشه

قربونت مهربون😍❤️

من حامله بودم همه مگفتن چقدرشکمت کوچیکه یکروزیک تیکه کاغدبرداشتم نوشتم خدایابچم بالای ۳کیلوباشه زایمانم راحت باشه قدش ۵۰بالاباشه.سالم وسفیدوتپل باشه.بعدازچندوقت چشمم افتادبهش بازکردم دیدم دقیقاهمونجورشدک میخاسم بچم برخلاف شکم کوچیک وظاهرضریف خودم بااینکه بچه اول بود۳۱۵۰وزنش یود۵۱قدش زایمان طبعیی فوقالعاده راحتی داشتم

دوستان الان یه امتحان دارم دعا کنید اینم یه نمره خوب بگیرم