2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونقدر برقص و بترکون تا پا درد بشی  حسابی خوش بگذرون،نری اون بالا بشینی ها من یکسره وسط بودم

منم همش وسط بودم ولی الان با خودم میگم زشت نبود همش رقصیدم ؟ مادرشوهرم فقط واسه رقص مادر رقصید . خواهرشوهرمم زیاد نرقصید گفت میخواستم سنگین باشم 

بنظر من عروس باید از اول تا اخر قر بده و همشم با خنده برقصه نه اینک خشک رسمی برقصه...

منم همش می‌رقصیدم از اول تا آخر لبخند میزدم . مهمونا دورم می‌رقصیدن منم هر چند لحظه به یکی توجه میکردم و باهاش می‌رقصیدم. به خودم که خیلی خوش گذشت ولی میگم نکنه زیاد رقصیدم. آخه مادر شوهرم توی حرفاش گفت عروس فلانی شب عروسیش مثل خولا همش وسط بود بعد زود حرفشو خورد ولی از منو آرایشم خیلی تعریف کرد 

منم همش وسط بودم ولی الان با خودم میگم زشت نبود همش رقصیدم ؟ مادرشوهرم فقط واسه رقص مادر رقصید . خوا ...

نه بابا کجاش زشت بوده،اونا زیادی بی ذوق تشریف دارن،من اگه عروسی برادرم بود خودمو پاره میکردم از رقص🤣

مثلا سنگین بود بهش مدال دادن؟مطمئنا خیلیا گفت خواهر دامادو ببین خودشو چس کرده😁😁 

منم همش می‌رقصیدم از اول تا آخر لبخند میزدم . مهمونا دورم می‌رقصیدن منم هر چند لحظه به یکی توجه میکر ...

ن عزیزم این چ حرفیه عروس باید شاد باشه..و فیلمای عروسیتم جذاب تر شدن خیلی خوب کردی عاشق عروسای پر انرژیم