2777
2789

من ۴۰ هفته و دو روزم بود ک رفتم زایشگاه برا چک کردن نوار قلب بچم

اونجا وقتی فهمیدن دیابت بارداری داشتم البته با رژیم

ک من اصلا رعایت نکردم ولی خودش تو اخرین ازمایشم نشون داد ک خوب شده😂

هیچی دیگه گفتن باید بری واسه زایمان

قلبم داشت وایمیستاد

من فقط رفته بود برا یه نوار قلب ساده

زیادم مرتب نبودم

دگ لباس پوشیدم رفتم وارد بخش زایشگاه شدم

میترسیدم با ترس رفتم پیش پرستاراش

گفتم برو اتاق m

رفتم داخل با یه تخت خونی روبرور شدم 

دستو پام داشت میلرزید

چون فارسی حرف میزنم اونجا یجوری حرف میزدن باهام

انگار ک قتل کردم همزبون خودشون نیستم

.

.

.

بیاین واسه ادامش

می دونم ک همیشه بهت میگم دوست دارم،اما اینم میدونم ک هنوز کافی نیست،چون این سه کلمه نمیتونه به طور کامل احساسم به تورو وصف کنه،وقتی تو رو می بوسم قلبم پر از هیجان میشه،من هیچوقت اینطوری وابسته کسی نبودم،عشقی ک به تو دارم رو کلمات نمیتونن توضیح بدن،ولی بدون تو برای من همه چیز هستی،همه چیزی ک همیشه می خواستم،خیلی دوستت دارم هناسکم، اینو یادت نره  

رفتم واسه اخرین معاینه

فهمیدن فشارم ۱۶ 

سزارین اورژانسی شدم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کجا بودی که میگی فارس نبودن ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

زمان کرونا بود کلاس های دانشگاه آنلاین و زمان امتحانا بود من دراز کشیده بودم رو تخت مامایی که اونجا بود گوشیشو بهم داده بود رفته بودم سایت داشتم امتحان میدادم😂😂😂

الانم بارداری دوممه ترم آخرم آخرین امتحان چند روز قبل تر از تاریخ سزارینمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥺🥺😍

من تو اتاق ریکاوری دستگاه رو سرم خاموش شد و ی خط صاف رو نشون داد اونی که واسه نوار قلب بود.فکر مردم تموم کردم و الان روحم می‌ره بالا.پرستار فهمید ترسیدم گفت نترس برق رفته

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

وای یاد خودم افتادم منم رفتم نوار قلب و فشارم بگیرن از استرس زیاد و راه رفتن فشارم بالا بود 🤣🤣🤣 ب زور فرستادنم برا زایمان فقط خوبیش این بود ک روز قبلش برا معاینه رفتم تمیز ممیز بودم 😁

من از روز قبل همه ی‌کارهام‌رو انجام دادم صبح ساعت ۴ بلند شدیم روتختی نو و حوله ی نو گذاشتم همه جا مرتب ساک رو برداشتیم به همراه همسر و مامان رفتیم بیمارستان رسیدم با خوشرویی کارهامو انجام دادن ۷:۳۰ بردن اتاق عمل نزدیک ۸ دخملم دنیا اومد😍😍😍 خداروشکر همه چی خیلی خوب بود 

من هفته ۳۸ بود یادمه ۴سال پیش یه روز قبلش داداشم ازم فیلم گرفت گفت چه آرزویی داری گفتم کاش فردا پسرم به دنیا بیاد😍 نمی‌دونستم گل گاوزبان خوب نیست همینجوری هوس کردم خوردم نصفه شب کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان😑😑😑۴صبح رفتم ۴بعدازظهر زاییدم😣🤩🤩🤩

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

من مریوان زندگی میکنم

مادرم تهرانیه

پدرم کورد

با پسر عموم ازدواج کردم

یکی از ماما ها اومد تو اتاق گفت یالا شلوارتو در بیار دیگم حق نداری تو بخش زایشگاه شلوار بپوشی

منم یه ادم خجالتی کاری ک گفتو انجام دادم

گفت واریس نداری و رفت بیرون

یکی دگ اومد تختو مرتب کرد

رنگ و رومو دید گفت چرا میترسی

گفتم درد داره؟

گفت نمیتونم دروغ بگم درد داره واقعا

دگ رنگم دو برابر زرد شد

یکی دیگه اومد گفت رو تخت دراز بکش بزار سرم وصل کنم

چون درد نداشتم باید امپول فشار میزدن

گفتم اروم برام بزن گفت باشه عزیزم

خیلی مهربون بود از خودش برام تعریف کرد

ولی اومد سرمو وصل کنه دید رگم اصلا خون نداره

از استرس خونش بند اومده بود

دوباره از اول رگ پیدا کرد برعکس این یکی انقدر خونش زیاد بود ریخت رو زمین

خلاصه تا شب چندبار ماما عوض شد

قرص زیر زبونی بهم دادن

یکم درد داشتم 

مامانمم تو اوتوبوس تو راه بود

خوابم نمیبرد راه میرفتم

یکی از ماماها اومد گفت ایدا بخواب فردا زایمان داری 

گفتم گشنمه با این سوپه سیر نشدم ک

می دونم ک همیشه بهت میگم دوست دارم،اما اینم میدونم ک هنوز کافی نیست،چون این سه کلمه نمیتونه به طور کامل احساسم به تورو وصف کنه،وقتی تو رو می بوسم قلبم پر از هیجان میشه،من هیچوقت اینطوری وابسته کسی نبودم،عشقی ک به تو دارم رو کلمات نمیتونن توضیح بدن،ولی بدون تو برای من همه چیز هستی،همه چیزی ک همیشه می خواستم،خیلی دوستت دارم هناسکم، اینو یادت نره  
۴۰ هفته که خوبه موقع زایمانه دیگه، تخت خونی دیدی واسه چی😳

برا زایمان قبلی بود جمع نکرده بودن

اره خوب بود اما مثل سگ میترسیدم

ساعت ۹شب دردام شروع شد چون دومی بود نترسیدم رفتم حموم شام خوردم خونه رو جمع کردم ۱۲شب بود باز دیدم خیلی شدید نیست،به شوهرم گفتم بخواب شدید شد صدات میکنم ،نزدیکای صبح خیلی زیاد شد دیگه نتونستم تحمل کنم ۶صبح بلندش کردم و زنگ زدم به مادرم ،پسرمم دادیم بغل پدرشوهرم، رفتم بیمارستان ۵سانت بودم دکتر یه معاینه کرد و کیسه آب رو پاره کرد گفت طول میکشه تا فول بشی من میرم یکی سزا میکنم و میام ، دکتر که از در بخش بیرون رفت زنگ زدن برگرد فول شد😂 اخه من از دیشبش درد کشیده بودم ،از ورود به بیمارستان تا زایمان ۴۵دقیقه کشید ،ولی بچه اولم زود رفتم ۶ ۷ساعت هزاربار معاینه کردن پدرم دراومد 

زمان کرونا بود کلاس های دانشگاه آنلاین و زمان امتحانا بود من دراز کشیده بودم رو تخت مامایی که اونجا ...

اخی😂😂

من تو اتاق ریکاوری دستگاه رو سرم خاموش شد و ی خط صاف رو نشون داد اونی که واسه نوار قلب بود.فکر مردم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.