2777
2789
عنوان

دیشب تومترو...

362 بازدید | 28 پست

یه خانومی رو دیدم خیلی خوشم اومد...

ازاونجایی که تونی نی سایت میبینم مذهبی هاو غیرمذهبی ها همش باهم جنگ و دعوادارن و..باطعنه وکنایه باهم حرف میزنن...من خودم مذهبی هستم دیدم نسبت به بی حجاب ها بدشده بود ازنظراخلاق و اینا و فکرمیکردم اوناهم به منی که باحجابم به همین دید نگاه میکنن..خلاصه فکرمیکردم دوتاگروه مختلفیم و مخالف هم....

ولی دیشب تومترو جانبودبشینم دخترم خسته بود هی مگفت بقلم کن بهش گفتم اگه بقلت کنم که دقتایی که مترو میخوادبایسته وترمز میزنه باهم پرت میشیم زمین و خطرناکه باید خودمون محکم نگه داریم و از این حرفا....ویه خانوم هم روبرومون بود که بدون روسری و مانتو کوتاه و‌... دیدم بین این همه شلوغی دراز شده بازور میخواد خودشو برسونه به من و دستم کشیده و میگه بیا جای من بشین..هرچی تعارف کردم قبول نکرد بین اون شلوغی میترسید بلند شه جاش روهم بگیرین همونجورکه نشسته بود دراز شده بود و دست منو میکشید....خیلیییی خوشم اومد از اخلاقش چقدر مهربون و بادرک و فهم بود....

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😍😍😍

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
خب آخه حجاب ربطی به اخلاق نداره که

میدونم....میگم که چون توسایت بی حجاب و باحجاب ها زیادباهم دعوا دارن من انگار باورم شده که دوتاگروه مختلفیم و مخالف هم 

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....