2777
2789
عنوان

حمله قلبی🥺

2457 بازدید | 16 پست

ساعت۱/۱۸’ نیمه شب اومد سراغم 

و احساس دردشدید تو ناحیه قفسه سینم داشتم جوریکه حس میکردم قلبم از دهنم و پشت ریه م میزنه بیرون 

خیلی سخت بود خوابگاه بودم و فقط تو بیمارستان جیغ میزدم ک بیهوشم کنید الان قلبم میزنه بیرون سریع بستری شدم ی شب موندم 

۲۳سالمه و واقعا هیچ مشکل زمینه ای نداشتم فقط روحی یمدت تو فشار بودم 

کسی تاحالا همچین تجربه ای داشته؟

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس به خیر گذشته یه مرکز قلب درست حسابی برو اکو بشو 

فرداش اکو انجام دادم گفت مشکلی نیست 

ولی واقعا من اون شب همه درد تو قلبم حس میکردم و اصلا نمیتونستم نفس بکشم با اکسیژن صد بالاخره بعد نیم ساعت بهترشدم

فرداش اکو انجام دادم گفت مشکلی نیست  ولی واقعا من اون شب همه درد تو قلبم حس میکردم و اصلا نمیت ...

درد قلبی یه حوریه مریض حس می‌کنه البته دور از جون که همون موقع داره میمیره کلا دردش ترس از مرگ به همراه داره همه اونا که حمله قلبی گذراندن همین حسو دارن.چون سنت کمه شاید آریتمی داری یا بالاخره ممکنه مشکلی بوده یه دستگاه های هست به اسم هولتر اوناهم یه شبانه روز وصل می‌کنند اریتمس ها رو تشخیص بدن کلا پیگیر باش 

توهم همسنه منی چرا واقعا تو این سن اینجوری شدیم

درونگرا بودن خیلی بده 

و اینکه آدم زیادی مهربون باشه و نخواد بقیه ناراحت بشن بریزه تو خودش ک حل کنه اما از عهده ش برنیاد

درد قلبی یه حوریه مریض حس می‌کنه البته دور از جون که همون موقع داره میمیره کلا دردش ترس از مرگ به هم ...

دقیقاااا

و ن نفس میتونه بکشه و همش التماس میکنه که یکی نجاتش بده انگار بین ریه هاش ی فلز سنگین  کروی داره حمله میکنه ب سمت حلقش ضربان قلب بالا و استرس هرچه بره بالاتر شدت درد بیشتر میشه 

آدم دلش میخواد فقط بیهوش شه 

من فقط میگفتم بیهوشم کنید 

بنظرتون مشکل قلبی بود اینا؟

چون بعدش گفتن مشکلی نبود 

اینم بگم من کرونا داشتم حس میکنم لختگی هم بود😢