2777
2789
عنوان

حس میکنم الدنگه

93 بازدید | 15 پست

اکسم باهاش بهم زده بودم، بعد بخاطر یه سری حرفها هر سری باهاش بهم میزنم به دلم میاد حس میکنم گنده حرف میزنه، اون روز عکسمو با برنامه ادیت زدم خیلی قشنگ شد بعد گذاشتمش رو پروفایل اینستام، از همون عکسها که بدن یکی دیگس فقط چهره رو تغییر میده، بعد این الدنگ امروز بی دلیل رفته عکسشو با اون برنامه تغییر داده برای من فرستاده، میگه ببین قشنگ شدم؟؟ منظورش اینه میدونم دیگه عکستو با این برنامه ساختی از چشم بازم افتاد

چراجوابشومیدی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر سری میاد خرم میکنع، منم که ساده گول میخورم بازم فک میکنم وای واقعا کرد رویاهامه، بعد با یه حرفش ت ...

حذفش کن کلا اونم یادگرفته هی میره ومیاد چون میدونه توجوابشو میدی☹

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

چه بیشعوره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اره بابا 

بازم نمیدونم اخلاقش و سابقه مسخره کردن و داره؟

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂