2777
2789
عنوان

اومده ب من میگه مسواکم نمیزنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 22 پست

نمیشه جواب سر بالا بهش بدی 

چون حتی بخای کارتو عوص کنی تا یک کار شرایط بهتری پیدا کنی باید با ایشون ی جوری باشی 

من با نطر یکی که گفت بخاطر مشتری ها بهت تذکر میده 

ولی خوب متاسفانه بد میگه و فاز رئیس بودن داره با قلدری میگه واسه همین شما خورد میشید 

اینکه میخای کارتو ادامه بدی یا نه بستگی به خودت داره 

اگه خیلی اذیت میشی میتونی عوص کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این چه حرفیه که میگی بگه😂😂

نه بالایی رو نگه پایینی رو انجام بده

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
دوستم خیلی زیباست.  زن داداشش همش عیب میذاره بهش میدونی چرا چون همه میگن دختره خوشکل تر از زن ب ...

من اصلا هیچوقت خودم نه بالا میگیرم ن چیزی بخدا 

دندونام حتی عکسشون بزارم سفیدم جوری ک بیشتریا میگن کامپوزیت امروز یکم قهوه خوردم فقط همین میتونید بگه دندونات بخاطر قهوس نه اینکه بگه مسواکم نمیزنیا

این بار اولش نیست ک اینجور می‌کنه حتی روزهای ک یکم ب خودم میرسم باهام یه جور بدی رفتار می‌کنه ک‌ میفهمم